Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kis péniszem tönkreteszi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Richard199601 kérdése:

A kis péniszem tönkreteszi a párkapcsolataimat. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Hello!

29 éves férfi vagyok, és sajnos a péniszem mérete miatt komoly önbizalomhiányom van. 10 cm hosszú, és a körmérete szintén 10 cm, ami sok problémát okozott a párkapcsolataimban és a szexuális életemben. Szeretnék tanácsot kérni tőletek, hogyan kezelhetném ezt a helyzetet. Az első barátnőmmel való együttlét során előjáték után próbáltam a nyelvemmel kielégíteni őt, de amikor meglátta a péniszem, csalódottan csak annyit mondott: „Erről azért szólhattál volna.” Ez borzasztó kínos volt számomra, és egyszerűen nem tudtam mást mondani, csak hogy „bocsi,” majd hazamentem. Később írt, hogy ne haragudjak, nem akart megbántani, és ha tudta volna előre, utánanézett volna, milyen pózok működhetnek. Ennek ellenére nem találkoztunk többé.

Tudom, hogy kicsi a péniszem, és gondolkoztam rajta, hogy megemlítem neki szex előtt, de azt is furcsának gondoltam, így nem tettem meg.

A második barátnőmmel már előre jeleztem a méretemet, és ő azt mondta, ez nem akadály. Nagyon kedves és türelmes volt, sokféle pózt kipróbáltunk, de sajnos semmi sem működött igazán. Mindig kicsúszott a péniszem, és egyikünk sem érzett szinte semmit. Aztán végül a "prone bone" póz közben konkrétan elaludt. Ez rendkívül megalázó volt számomra, és amikor megpróbáltam visszatenni rá a fehérneműjét, hogy ne vegye észre reggel, felébredt, és nagyon kínosan érezte magát. Nagyon szomorú voltam, mert ilyen helyzetbe hoztam azt, akit szeretek, és az én hibám volt. Végül szakítottunk.

A harmadik barátnőmnek is előre szóltam a méretről. Mikor meglátta, azt mondta: „Ne haragudj, de ez tényleg nem fog működni,” majd hazament. Ezután négy évig nem volt párkapcsolatom.

Most ismét van barátnőm, akivel pár hónapja vagyunk együtt. Ő azt mondja, élvezi velem a szexet, de látom rajta, hogy nem érez semmit, amikor együtt vagyunk. Az ujjaimmal és a nyelvemmel is próbálkoztam, de ügyetlennek érzem magam. Bár azt állítja, hogy elégedett velem, nem tud elélvezni, és úgy érzem, csak színlel, hogy ne bántson meg. Vásároltam egy pénisznagyobbító köpenyt is, de nem akarta kipróbálni, mert szerinte nincs rá szükség. Ritkán szexelünk, és olyankor is mindig ő kezdeményez. Engem bánt, hogy úgy érzem, nem tudom boldoggá tenni, és emiatt feszültség alakul ki közöttünk.

Nagyon el vagyok keseredve, és tanácstalan vagyok, mit tegyek. Van köztetek valaki, aki hasonló helyzetben van vagy volt? Hogyan tudtatok megbirkózni ezzel? Minden tanácsnak és tapasztalatnak nagyon örülnék. Köszönöm, ha megosztjátok velem a gondolataitokat!

jan. 21. 17:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem centik helyett van jobb szempont is, ami alapján meg lehet ítélni a méretet. Tegyük fel, a csajod be van gerjedve, nagyon kancás, és olyan pozícióban vagytok, amiben ő is tud aktív lenni, mozogni. Szóval a nő éppen egy isteneset akar szexelni, és kezdődik az aktus.

1) Folyton kicsúszol. Hiába vagy már bent teljesen, ő még jönne rád. ---> Kicsi a farkad.

2) Bent maradsz, megy az aktus gördülékenyen ő pedig elélvez. ---> Számára ideális a farkad.

3) Még begerjedve is óvatoskodik, időnként elhúzódik, az erősebb lökések láthatóan nem esnek neki jól. ---> Számára túl nagy.

A kérdező már megírta, hogy melyik verzió érvényesül náluk. Sajnos ezzel eldőlt a kérdés... és ezt semmilyen bullshit pszichológus nem tudja megoldani.

jan. 28. 06:17
 62/74 anonim ***** válasza:
13%
A no ne kancasodjon ha nem terdeljen kutyaba es nem csuszik ki.
jan. 28. 06:19
 63/74 anonim ***** válasza:
100%
#62 idióta
jan. 28. 08:23
 64/74 anonim ***** válasza:
19%

Menj el pszichológushoz és dolgozd ezt fel, mert sajnos az ha valaki nagyon össze van esve, látszik rajta hogy teljesen gatya az önbizalma, az egyáltalán nem szexi. Sőt az a helyzet a szexben hogy minden fizikai adottság ellenére, neked kell fejben tudni élvezni és figyelni a másikra (nem magadon szorongani), hogy az ténylegesen jó legyen. Gondolj bele hogy mondjuk a leszbikusoknak pénisz nélkül is sikerül, szóval az élvezetes szexnek nem ez a feltétele.

Ha meg ki akarsz valaki elégíteni a péniszeddel, akkor vegyél egy erre alkalmas eszközt. Péniszköpeny, péniszmandzsetta,akármilyen ilyen megoldás jó lehet, nézz szét a témában, nézz meg több webshopot és rendelj valamit, amivel meg tudod hosszabbítani aztán kész.

febr. 2. 11:36
 65/74 anonim ***** válasza:
57%
Minek menjen pszichológushoz? Ez kicsi, ezen a pszichológus sem fog tudni változtatni. Itt nem arról van szó, hogy az átlag 15/4 centist gondolja kicsinek.
febr. 2. 11:58
 66/74 anonim ***** válasza:
73%

Azért menjen pszichológushoz, mert a leírtak alapján a szövegből ömlik az önsajnálat. Nem csak amit leír, de az is ahogyan leírja csöpög a teljes szenvedéstől, minden magára utaló szó csakis negatív, leértékelő magára nézve.

A leírt interakciók alapján 100%-ban megalázkodik a nők előtt, valami olyan miatt, ami miatt nem szabadna. Ha mondjuk hiányzik az egyik kezed nem töltöd azzal az életed, hogy bocsánatot kérsz a világtól, hogy merészeltél ezen a gyarló módon világra jönni. A kérdező pedig nem csak fogadja a leszólást, hanem kifejezetten hozzá is illeszkedik, mintha várná, mintha ezt érdemelné. Ameddig ezt nem tudja rendbe tenni - és nem, nem átmenni egy agresszív, világra és nőkre mérges alakba, hanem elfogadni, hogy ez van, viszont emiatt ő nem hibás, sőt őt nem érheti megkülönböztetés - addig a része megaláztatás lesz.

Csak hogy egyértelműsítsem:

- Amikor kérdőre vonják, hogy miért nem szólt, akkor teljesen nyugodtan mondani, hogy ugyan miről és hogyan? Hova kellene ezt írni, a tinder bio-ba? És azt mondani, hogy ha te emiatt nem akarsz itt lenni, akkor kérlek menj el, nem én meg ilyen emberrel nem szeretnék lenni. Azért az emberek egymással szexelnek, nem a másik nemi szervével.

- Elalvós barátnő esetén nem hiszem, hogy egy normális szexuális aktus közben okés elaludni. Nem tudom mik voltak a feltételek, de ha álmos vagyok nem szexelek, ha elalszik a másik megbeszéljük. Mit csinálunk rosszul? Mit csináljunk másképp? Mi az oka és mit tehetnénk? Vessünk be extra játékokat? Fel sem merült ennek a megbeszélése, egyszerűen úgy gondolta, hogy el kel tűnnie, mert vége mindennek, bezárkózott, megbeszélni nem lehetett a dolgot.

- Otthagyós barátnő esetén - hát ha valaki a barátnőd és ennyi van, akkor jobb is ha elment.

- A mostani barátnődnél már a leírás alapján érzem, hogy mennyire görcsös, nem szenvedélyes a szex, mert te csak szorongsz hogy nem vagy elég, és kerülöd is kifejezetten az alkalmakat. Ez amiatt van, mert téged teljes mértékben traumatizált a múltad, ha ezen túl tudnál lépni, akkor nem csinálnád ezt. Nem tudom mi a szitu azzal, hogy el tud-e menni a lány, de szerintem a szexhez eleve kell egy oldott, stresszmentes környezet, ha azt érzi, hogy te éppen a teljesítési és bizonyítási kényszered közepén szenvedsz, akkor nem hiszem, hogy neki az megnyugtató.

febr. 2. 12:18
 67/74 anonim ***** válasza:
100%

#66: nekem egyik haverom aludt el szex közben! :D

Nagyon fáradt volt, és a barátnője minden áron akarta, azt mondta, hogy a srác csak feküdjön, majd csinálják lovaglóban! A haver meg tényleg annyira KO volt, hogy elaludt ott hanyatt fekve. :D :D

febr. 5. 14:08
 68/74 anonim ***** válasza:
61%

Nekem meg a nagy péniszem miatt nincsen nőm.

Túl nagy a nőknek. Nagyon nehezen megy be ha egyáltalán be megy.

febr. 5. 14:27
 69/74 anonim ***** válasza:
Van aki a kicsit is tudja hasznalni, mas a nagyot sem..” aki a kicsit nem becsuli a nagyot nem erdemli.” By pistabá 1920
febr. 5. 14:39
 70/74 anonim ***** válasza:

Na most, lehet, hogy furcsa a hozzáállásom, de szerintem annyira nagy gond nem volt az első esetben.

A nő láthatóan akarta a szexet, mitöbb, a jó szexet a kérdezővel. Ez egyértelműen átjön azon a mondatán keresztül, hogy ha tudja, hogy szerényebbek a méretek, utánanéz előtte, hogy is lehetne kihozni belőle a maximumot. Ergo abban az értelemben egyáltalán nem számít neki a méret, hogy emiatt szakítani akarna, de mint heteroszexuális felnőtt nő nyilván ő is élvezni akarta az összebújást. Talán lehetett volna egy kicsit finomabb, de akkora bűnt nem követett el. Én simán benne maradtam volna a szituban és valami poénnal ütöttem volna el a dolgot, ha már mindketten ott vagyunk teljesen pucéran.

febr. 5. 19:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!