Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kis péniszem tönkreteszi a párkapcsolataimat. Mit csináljak?
Hello!
29 éves férfi vagyok, és sajnos a péniszem mérete miatt komoly önbizalomhiányom van. 10 cm hosszú, és a körmérete szintén 10 cm, ami sok problémát okozott a párkapcsolataimban és a szexuális életemben. Szeretnék tanácsot kérni tőletek, hogyan kezelhetném ezt a helyzetet. Az első barátnőmmel való együttlét során előjáték után próbáltam a nyelvemmel kielégíteni őt, de amikor meglátta a péniszem, csalódottan csak annyit mondott: „Erről azért szólhattál volna.” Ez borzasztó kínos volt számomra, és egyszerűen nem tudtam mást mondani, csak hogy „bocsi,” majd hazamentem. Később írt, hogy ne haragudjak, nem akart megbántani, és ha tudta volna előre, utánanézett volna, milyen pózok működhetnek. Ennek ellenére nem találkoztunk többé.
Tudom, hogy kicsi a péniszem, és gondolkoztam rajta, hogy megemlítem neki szex előtt, de azt is furcsának gondoltam, így nem tettem meg.
A második barátnőmmel már előre jeleztem a méretemet, és ő azt mondta, ez nem akadály. Nagyon kedves és türelmes volt, sokféle pózt kipróbáltunk, de sajnos semmi sem működött igazán. Mindig kicsúszott a péniszem, és egyikünk sem érzett szinte semmit. Aztán végül a "prone bone" póz közben konkrétan elaludt. Ez rendkívül megalázó volt számomra, és amikor megpróbáltam visszatenni rá a fehérneműjét, hogy ne vegye észre reggel, felébredt, és nagyon kínosan érezte magát. Nagyon szomorú voltam, mert ilyen helyzetbe hoztam azt, akit szeretek, és az én hibám volt. Végül szakítottunk.
A harmadik barátnőmnek is előre szóltam a méretről. Mikor meglátta, azt mondta: „Ne haragudj, de ez tényleg nem fog működni,” majd hazament. Ezután négy évig nem volt párkapcsolatom.
Most ismét van barátnőm, akivel pár hónapja vagyunk együtt. Ő azt mondja, élvezi velem a szexet, de látom rajta, hogy nem érez semmit, amikor együtt vagyunk. Az ujjaimmal és a nyelvemmel is próbálkoztam, de ügyetlennek érzem magam. Bár azt állítja, hogy elégedett velem, nem tud elélvezni, és úgy érzem, csak színlel, hogy ne bántson meg. Vásároltam egy pénisznagyobbító köpenyt is, de nem akarta kipróbálni, mert szerinte nincs rá szükség. Ritkán szexelünk, és olyankor is mindig ő kezdeményez. Engem bánt, hogy úgy érzem, nem tudom boldoggá tenni, és emiatt feszültség alakul ki közöttünk.
Nagyon el vagyok keseredve, és tanácstalan vagyok, mit tegyek. Van köztetek valaki, aki hasonló helyzetben van vagy volt? Hogyan tudtatok megbirkózni ezzel? Minden tanácsnak és tapasztalatnak nagyon örülnék. Köszönöm, ha megosztjátok velem a gondolataitokat!
Az orált gyakorold sokat. A csikló a legfontosabb.
Én nőként a behatolást szeretem a legjobbande nagyon sok nő van, aki az orált részesíti előnyben. Ha azt mesterszinten űzöd, nyert ügyed lehet.
Gondolj bele, a nők nagyon nagy része maszturbáláshoz csak a csiklóját használja. Az ujjazás annyira nem fontos daját magunknak, az akkor jó, ha más csinálja. Vannak kivételek, de kevés. Szóval nyald ki és használd az ujjaidat.
Amúgy ha a pasim nyal és azt mondom neki, hogy tegye be, akkor azt akarom, hogy tegye be. Ezt nem kell túlgondolni.
A korábbi tapasztalataid és az, ahogy egyes nők reagáltak a péniszed láttán, nyilván komoly komplexusokat alakítottak ki benned, ami érthető. Tudom, hogy mondani könnyű, de próbálj bízni a barátnődben, ne lásd benne is a "rosszat", hogy csak szórakozik, amikor arra kér, hogy tedd be. Ha annyira nem lenne jó neki veled, akkor miért kezdeményezné a szexet? Akkor pont, hogy ő lenne az, aki kevesebbszer akarná.
Azt pedig hidd el, hogy vannak olyan nők, akiknek tényleg jobb a kisebb, én is ilyen vagyok, ezért tudom miről beszélek.
Ebből is látszik, hogy,egy férfi élete sokkal nehezebb.
Egy nő elmegy egy mellnagyobbító műtétre vagy megplasztikáztatja a kisajkát stb..
Mindenre van megoldás.
Egy férfi valahogy nem tud bemenni a klinikára és megoldást kapni a problémájára..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!