Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kis péniszem tönkreteszi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Richard199601 kérdése:

A kis péniszem tönkreteszi a párkapcsolataimat. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Hello!

29 éves férfi vagyok, és sajnos a péniszem mérete miatt komoly önbizalomhiányom van. 10 cm hosszú, és a körmérete szintén 10 cm, ami sok problémát okozott a párkapcsolataimban és a szexuális életemben. Szeretnék tanácsot kérni tőletek, hogyan kezelhetném ezt a helyzetet. Az első barátnőmmel való együttlét során előjáték után próbáltam a nyelvemmel kielégíteni őt, de amikor meglátta a péniszem, csalódottan csak annyit mondott: „Erről azért szólhattál volna.” Ez borzasztó kínos volt számomra, és egyszerűen nem tudtam mást mondani, csak hogy „bocsi,” majd hazamentem. Később írt, hogy ne haragudjak, nem akart megbántani, és ha tudta volna előre, utánanézett volna, milyen pózok működhetnek. Ennek ellenére nem találkoztunk többé.

Tudom, hogy kicsi a péniszem, és gondolkoztam rajta, hogy megemlítem neki szex előtt, de azt is furcsának gondoltam, így nem tettem meg.

A második barátnőmmel már előre jeleztem a méretemet, és ő azt mondta, ez nem akadály. Nagyon kedves és türelmes volt, sokféle pózt kipróbáltunk, de sajnos semmi sem működött igazán. Mindig kicsúszott a péniszem, és egyikünk sem érzett szinte semmit. Aztán végül a "prone bone" póz közben konkrétan elaludt. Ez rendkívül megalázó volt számomra, és amikor megpróbáltam visszatenni rá a fehérneműjét, hogy ne vegye észre reggel, felébredt, és nagyon kínosan érezte magát. Nagyon szomorú voltam, mert ilyen helyzetbe hoztam azt, akit szeretek, és az én hibám volt. Végül szakítottunk.

A harmadik barátnőmnek is előre szóltam a méretről. Mikor meglátta, azt mondta: „Ne haragudj, de ez tényleg nem fog működni,” majd hazament. Ezután négy évig nem volt párkapcsolatom.

Most ismét van barátnőm, akivel pár hónapja vagyunk együtt. Ő azt mondja, élvezi velem a szexet, de látom rajta, hogy nem érez semmit, amikor együtt vagyunk. Az ujjaimmal és a nyelvemmel is próbálkoztam, de ügyetlennek érzem magam. Bár azt állítja, hogy elégedett velem, nem tud elélvezni, és úgy érzem, csak színlel, hogy ne bántson meg. Vásároltam egy pénisznagyobbító köpenyt is, de nem akarta kipróbálni, mert szerinte nincs rá szükség. Ritkán szexelünk, és olyankor is mindig ő kezdeményez. Engem bánt, hogy úgy érzem, nem tudom boldoggá tenni, és emiatt feszültség alakul ki közöttünk.

Nagyon el vagyok keseredve, és tanácstalan vagyok, mit tegyek. Van köztetek valaki, aki hasonló helyzetben van vagy volt? Hogyan tudtatok megbirkózni ezzel? Minden tanácsnak és tapasztalatnak nagyon örülnék. Köszönöm, ha megosztjátok velem a gondolataitokat!

tegnap 17:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
2%

10! Teljesen jól látja a helyzetét, a péniszmérete miatt van önbizalomhiánya, ezen mond már meg, hogy én mint terapeuta -ha befejeztem volna az öt évest- hogy tudnék javítani?

elsősorban sikerélmény kéne neki, azt meg nem fog szerezni, mert innentől kezdve ez egy öngerjesztő mechanizmussá vált nála. Már növesztett is egy szép kis komplexus e köré.

A barátnője a segédeszközök használatát visszautasítja, ami pedig a legegyszerűbb megoldás lenne, és első körben javasolnék én is. Ezzel amúgy árt a kérdezőnek.

A KÉRDEZŐ VALÓDI PROBLÉMÁJA NEM MENTÁLIS!

tegnap 19:01
 12/32 anonim ***** válasza:
3%

"nyugi, tanultam én is pszichológiát, ahogy kb mindenki."

Igen csak azért van különbség egy "Bevezetés a pszichológiába 1-2." szabadon választható kurzus meg egy három éves alapképzés között.

tegnap 19:03
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Keress aszexuális csajt.
tegnap 19:14
 14/32 anonim ***** válasza:
1%
Told fingóba! Visítani fog.
tegnap 19:22
 15/32 anonim ***** válasza:
25%

A jelenlegi kapcsolatodat jelenleg te magad teszed tönkre. Miért nem hiszed el, hogy a barátnőd élvezi veled a szexet? Azt feltételezed a szerelmedről, hogy hazudik neked?

Egyébként mi nők tudjuk irányítani a hüvelyünk izmait. Össze tudjuk húzni, rá tudunk szorítani a péniszre. Ez az egyik.

A másik, hogy én már láttam olyan péniszt, ami nyugalmi állapotban apró, aztán ha rendesen fel van izgatva, akkor meglepően nagyra tud duzzadni. Ha el tudnád magad engedni, és a barátnőd ügyesen használná a kezét, száját, még érhetnének meglepetések. De ez tényleg csak akkor működik, ha nem szorongsz, nem kattogsz, csak a lányra koncentrálsz és élvezed amit csinál.

tegnap 19:26
 16/32 anonim ***** válasza:
82%

11-nek

A jelenlegi parja elegedett a szexualis eletukkel, ezert nem is akarta a peniszkopenyt hasznalni.

Az elozo rossz tapasztalatok alapjan a kerdezonek nyilvan gatlasai es onbizalmu/bizalmi problemai vannak. A kapcsolata rendben van, egyedul o nincs fejben rendben ezzel a temaval kapcsolatban. Igy mar erted, miben tudna segiteni a pszichologus ?

tegnap 19:37
 17/32 anonim ***** válasza:
#12 itt egyes kommentek rávilágítanak, hogy nincs különbség.
tegnap 19:38
 18/32 anonim ***** válasza:
93%
17! Na igen, itt "aki tanult pszichológiát" azt hiszi jobban ért a kérdező bajához, mint akinek ez félig-meddig a szakmája...
tegnap 19:39
 19/32 anonim ***** válasza:
0%

16! nem értesz az emberekhez...de oké, menjen el pszichológushoz. Ha ennyire szereti szórni a pénzét...de ugye tudod, hogy egy pszichológus nem adhat tanácsot senkinek, neki pont az kéne.

Én civilben olyan ember vagyok, aki szívesen meghallgat másokat, azért is tanultam ezt, csak mikor benn vagy látod, hogy mennyire nem ér semmit sajnos.

tegnap 19:43
 20/32 anonim ***** válasza:
14%

az a legjobb amikor helyettem válaszolnak valamire, majd ő belé kötnek nem pedig belém 🤣🤣🤣🤣

szal köszi 7!

tegnap 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!