Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kis péniszem tönkreteszi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Richard199601 kérdése:

A kis péniszem tönkreteszi a párkapcsolataimat. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Hello!

29 éves férfi vagyok, és sajnos a péniszem mérete miatt komoly önbizalomhiányom van. 10 cm hosszú, és a körmérete szintén 10 cm, ami sok problémát okozott a párkapcsolataimban és a szexuális életemben. Szeretnék tanácsot kérni tőletek, hogyan kezelhetném ezt a helyzetet. Az első barátnőmmel való együttlét során előjáték után próbáltam a nyelvemmel kielégíteni őt, de amikor meglátta a péniszem, csalódottan csak annyit mondott: „Erről azért szólhattál volna.” Ez borzasztó kínos volt számomra, és egyszerűen nem tudtam mást mondani, csak hogy „bocsi,” majd hazamentem. Később írt, hogy ne haragudjak, nem akart megbántani, és ha tudta volna előre, utánanézett volna, milyen pózok működhetnek. Ennek ellenére nem találkoztunk többé.

Tudom, hogy kicsi a péniszem, és gondolkoztam rajta, hogy megemlítem neki szex előtt, de azt is furcsának gondoltam, így nem tettem meg.

A második barátnőmmel már előre jeleztem a méretemet, és ő azt mondta, ez nem akadály. Nagyon kedves és türelmes volt, sokféle pózt kipróbáltunk, de sajnos semmi sem működött igazán. Mindig kicsúszott a péniszem, és egyikünk sem érzett szinte semmit. Aztán végül a "prone bone" póz közben konkrétan elaludt. Ez rendkívül megalázó volt számomra, és amikor megpróbáltam visszatenni rá a fehérneműjét, hogy ne vegye észre reggel, felébredt, és nagyon kínosan érezte magát. Nagyon szomorú voltam, mert ilyen helyzetbe hoztam azt, akit szeretek, és az én hibám volt. Végül szakítottunk.

A harmadik barátnőmnek is előre szóltam a méretről. Mikor meglátta, azt mondta: „Ne haragudj, de ez tényleg nem fog működni,” majd hazament. Ezután négy évig nem volt párkapcsolatom.

Most ismét van barátnőm, akivel pár hónapja vagyunk együtt. Ő azt mondja, élvezi velem a szexet, de látom rajta, hogy nem érez semmit, amikor együtt vagyunk. Az ujjaimmal és a nyelvemmel is próbálkoztam, de ügyetlennek érzem magam. Bár azt állítja, hogy elégedett velem, nem tud elélvezni, és úgy érzem, csak színlel, hogy ne bántson meg. Vásároltam egy pénisznagyobbító köpenyt is, de nem akarta kipróbálni, mert szerinte nincs rá szükség. Ritkán szexelünk, és olyankor is mindig ő kezdeményez. Engem bánt, hogy úgy érzem, nem tudom boldoggá tenni, és emiatt feszültség alakul ki közöttünk.

Nagyon el vagyok keseredve, és tanácstalan vagyok, mit tegyek. Van köztetek valaki, aki hasonló helyzetben van vagy volt? Hogyan tudtatok megbirkózni ezzel? Minden tanácsnak és tapasztalatnak nagyon örülnék. Köszönöm, ha megosztjátok velem a gondolataitokat!

tegnap 17:26
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
76%
Bocsi, de milyen vastag? Egy körméret nem sokat mond.
tegnap 17:47
 2/32 anonim ***** válasza:
63%

ez csak téged zavar sztem hidd el

ha magabiztosan szenvedélyből szeretkezel a csajokkal/csajjal élvezni fogja

tegnap 18:06
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Még sok embernek nehezíti egy csomó minden a párkapcsolatait, ha nem a méret, akkor lehet még 1000 dolog. Vannak olyan lányok akik hozzád illenek, csak ugyanúgy nehezebb őket megtalálni mint másoknak is akik valamiben nem átlagosak. Neked úgy látszik más dolgok egyszerűbben mennek, pl külső, személyiség, életkörülmények, csak ebben kell hozzád illőt keresni.
tegnap 18:09
 4/32 anonim ***** válasza:
89%

Szia, szerintem itt egyik kapcsolatodat sem a méreted tette tönkre. A jelenlegi barátnőd egyértelműen ragaszkodik hozzád és szeret veled lenni. De ha mindig neki kell kezdeményeznie, egy idő után lehet el fog bizonytalanodni, hogy akarod-e őt egyáltalán.

A nők egy része sajnos alapból nehezen élvez el behatolásos szextől, mivel a csikló külső ingerlése a biztosabb megoldás.

A péniszméretből meg minden nőnek más az ideális, van akinek az átlagos méret is fájdalmat okoz, van akinek a nagy is kevés, nem vagyunk egyformák.

Az viszont egyértelműen kijelenthető, hogy nem azokkal a pasikkal a legjobb a szex, akiknek a legnagyobb a farka. Inkább azokkal, akik a legügyesebben használják a kezüket, nyelvüket, attól hatalmasakat lehet élvezni. Szóval szerintem nézz meg pár videót, hogy hogy kell jól orálozni meg ilyesmi, vagy a lányok hogyan maszturbálnak az ujjaikkal.

De a fő baj, hogy tényleg picit mentálisan vagy megzuhanva, amit tökre megértek, de ilyen problémái a nagyfarkú pasiknak is vannak, és leginkább szexuálpszichológus vagy sima pszichológus tudna segíteni. Ne félj segítséget kérni, ma már tök normális, hogy mindenki terápiára jár (ha megteheti).

tegnap 18:13
 5/32 anonim ***** válasza:
9%

" leginkább szexuálpszichológus vagy sima pszichológus tudna segíteni."

Nem tudna...ezen nem tudna...a centiken nem fog változtatni a beszélgetés. Ezt hidd el...

tegnap 18:17
 6/32 anonim ***** válasza:
74%
#5 látom nem megy a szövegértelmezés, meg úgy más se nagyon :D
tegnap 18:23
 7/32 anonim ***** válasza:
6%
6! nyugi megy a szövegértelmezés, de a kiváltó okon nincs az a terapeuta, aki tudna segíteni. Ezt hidd el. Egyik végzettségem pszichológia, igaz csak a "hároméves" van meg, aztán ot hagytam. Nem kell csodát várni "tőlünk" ha szabad ilyet mondjak. Ez nem olyan probléma, amin pl. én vagy a szaktársaim, akiket ismerek tudnának segíteni.
tegnap 18:28
 8/32 anonim ***** válasza:
2%

6

oké ne ide járj hisztizni meg vitázni, a poszthoz írjatok

köszi

tegnap 18:38
 9/32 anonim ***** válasza:
88%

Barátnőd már van, már csak az önbizalmad hiányzik.

Vigyázz, mert lehet ez a görcsösség fogja tönkretenni a kapcsolatotokat. Ragaszkodaz ahhoz, hogy nem élvezi a szexet, mikozben lehet, hogy igen.

#7 te pedig azért hagytad ott a pszichológia azakot, mert képtelen vagy segíteni másokon.

tegnap 18:45
 10/32 anonim ***** válasza:
83%

#7 nyugi, tanultam én is pszichológiát, ahogy kb mindenki. A kérdés szempontjából marhára jelentéktelen. A kérdezőnek van egy gondja, azzal tette fel a kérdést, hogy mi segítene az adott helyzeten. Megkapta a választ korrekt módon, NEM tőled. Teljesen felesleges volt belém állnod. Ha meg képtelen vagy felismerni a kérdező VALÓDI problémáját, akkor valószínűleg végigaludtad azt a három évet, felesleges időpazarlás volt, mert a legalapabb dolgokat sem értetted meg.

#8 csitulj, vedd be a nyugtatód.

tegnap 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!