Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalkoznál ezzel az üzenettel vagy sem?
Figyelt kérdés
A páromnak küldött egy régi nő ismerőse egy nevetős fejet a semmiből,már évek óta nem beszéltek és már nem is az ismerőse,a hölgynek családja van már...
Furcsállom a dolgot,kérdeztem a páromat hogy mi ez volt valami előzménye? Annyit mondott,hogy nem
Nekem ez mégis fura...
jan. 21. 07:42
21/23 anonim válasza:
Ha a férjed tett ki sztorit, akkor az arra érkezett reakciók üzenetben érkeznek, "szmájliként".
22/23 anonim válasza:
Messenger történetre tippelek én is, azt nem csak ismerőssel lehet megosztani. Arra reagálhatott.
23/23 A kérdező kommentje:
A barátom sosem rak ki storyt amire véletlen küldhette volna a nevetős fejet és a gyerek sem hiszem,hogy évekkel ezelőttről kikereste...bár elég kicsi még nem zárom ki azért
jan. 21. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!