Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Foglalkoznál ezzel az üzenette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalkoznál ezzel az üzenettel vagy sem?

Figyelt kérdés

A páromnak küldött egy régi nő ismerőse egy nevetős fejet a semmiből,már évek óta nem beszéltek és már nem is az ismerőse,a hölgynek családja van már...

Furcsállom a dolgot,kérdeztem a páromat hogy mi ez volt valami előzménye? Annyit mondott,hogy nem

Nekem ez mégis fura...

ma 07:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
75%
Nem.
ma 07:43
 2/22 anonim ***** válasza:
88%
Ha a párod mutatta meg neked, akkor nyilván ő is csak csodálkozott, hogy ez meg mi. Vagy kutakodtál a telefonjában?
ma 07:47
 3/22 A kérdező kommentje:
Együtt néztünk a telefonján egy videót és felugrott ez az üzenet
ma 07:48
 4/22 anonim ***** válasza:
78%

Hát én bizony foglalkoznék.

Nem szoktak régi ismerősök mindenféle előzmény nélkül nevetős fejeket küldeni.

Az pedig, hogy nem az ismerőse még gyanúsabb.

ma 07:54
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Valami előzménye biztos volt csak nem tudsz róla.
ma 07:57
 6/22 anonim ***** válasza:
83%

Arra is megvan az esély, hogy a nő véletlenül küldte.

Arra is, hogy a nő "bepróbálkozott".

Arra is, hogy vannak kitörölt üzenetek, vagy telefonhívás, vagy taliztak valahol személyesen. Én mindenképp nyitva tartanám a szemem.

És akkor mi lett a folytatás? Válaszolt rá valamit a pasi, ott előtted? Mert akkor le lehetett rendezni volna, hogy bocsi nem neked lett szánva.

ma 08:05
 7/22 anonim ***** válasza:
11%
Vihar a biliben.
ma 08:05
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy a semmiből no contact nélkül senki se küld még egy pontot se ha nem zakkant az agyára. Egyetlen "kivételt" mint példa olyasmi jut eszembe, hogy kommentált valamit a párod és ő neki tetszett, de akkor csak oda írta volna, hogy miért a nevetős fej. Tehát nagyon gyanús, hogy igen volt előzménye. Lehet máshol tartják a kapcsolatot és véletlenül elküldte. Nem említeném újból, de nyitott szemmel járnék a helyedben. Valami nem stimmel.
ma 08:07
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Meg amúgy a párod reakciója is fontos. Zavarban volt?

Normális reakció erre szerintem az, hogy "hát ez meg ki a fene/mi a fene?"

De ha látszott hogy sumákol, feszült, vagy rögtön teszi is el a telót előled, az elég gyanús.

ma 08:08
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olyan nem létezik, hogy véletlenül neki küldte. A párod szépen kibeszéli magát közben meg jóban vannak/lesznek.
ma 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!