Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet indok ez arra higy nem foglalkozik otthoni dolgokkal?
Figyelt kérdés
Ha az irodai munka mellett heti 2x 3x 1,5 órás más munkája van, ami szintén ülős.2024. jún. 10. 18:39
1/5 anonim válasza:
Nem mindenkinek a háztartás az élete és az önmegvalósítás netovábbja. Hagyd már élni szerencsétlent.
2/5 anonim válasza:
Hat ez sok mindentol fugg :). Volt hogy a ferjem dolgozott tobbet en kevesebbet akkor a munka nagyreszet probaltam megcsinalni otthon , volt hogy en dolgoztam tobbet akkor a parom csinalgatta az otthoni dolgokat.. most hogy tappenzen vagyok ( babat varunk) igy is hogy keveset dolgozik de probalok mindent megcsinalni :).
3/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy van a ti kettőtök deal-je. Így vannak a közös együttélésetek íratlan szabályai, hogy mondjuk neked több időd van otthon tenni venni, ezért te abból többet teszel, de ő mondjuk többet ad anyagilag?? Ez rajtatok múlik, hogy neked és neki, kettőtöknek jó e ez így, vagy nem. Ha nem jó, akkor beszéljétek meg, hogy ezentúl hogy legyen.
4/5 anonim válasza:
Megbeszélés kérdése. Ha közös kasszán vagytok, akkor ez egy jó megoldás is lehet, ha neked is megfelel. Ha nem vagytok közös kasszán és nem is ad bele többet a közösbe, akkor te minek adnál bele időt?
5/5 anonim válasza:
Bármi lehet jó indok, feltéve, hogy belenyugszol, és nem vágod ki miatta. Mivel kitenni soha a büdös, retkes életben nem fogod, és ezzel ő is tisztában van, így persze, hogy bacik a minimálisnál többet beletenni. Akár azt is megteheti, hogy egy szalmaszálat nem tesz keresztbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!