Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Foglalkoznál ezzel az üzenette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalkoznál ezzel az üzenettel vagy sem?

Figyelt kérdés

A páromnak küldött egy régi nő ismerőse egy nevetős fejet a semmiből,már évek óta nem beszéltek és már nem is az ismerőse,a hölgynek családja van már...

Furcsállom a dolgot,kérdeztem a páromat hogy mi ez volt valami előzménye? Annyit mondott,hogy nem

Nekem ez mégis fura...

tegnap 07:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Valamikor régen beszélgettek egymással, időt töltöttek együtt. Most pedig eszébe jutott a nőnek. Lehet, hogy egy kedves emlék felelevenítése. Valamiért?
tegnap 08:25
 12/23 anonim ***** válasza:
84%

Beszélgetnék,csak mindig törli a párod.

Most lebukott

Ne légy naiv.

tegnap 08:28
 13/23 anonim ***** válasza:
20%
Annyira szomorú. Emiatt tartunk ott, hogy egy szimpatikus személyre a másik nemből rá sem merünk nézni, mosolyogni, mert akkor lehet, hogy borul otthon minden. Mennyi értékes kapcsolódás veszik így kárba, mert félünk, hogy bajba sodorjuk az illetőt egy akármilyen üzenettel.
tegnap 08:31
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Az nem lehet, hogy csak véletlenül küldte, mert másnak szánta azt a fejet?
tegnap 08:35
 15/23 anonim ***** válasza:
25%

Ne legyél nevetséges! Az égvilágon semmi probléma nincs azzal, hogy ellenkező neműekkel szóba állsz. Az a nő viszont egy idétlen szmájlit küldött és nem üzenetet, hogy eszébe jutott, látta valahol, érdekli mi újság és egyebek. Szinte biztos, hogy más felületen, vagy offline egymás társaságát választották és azért a nevetős fej mert kineveti a naiv kérdezőt akinek eddig fogalma sem volt arról, hogy szórakoznak együtt.

tegnap 08:35
 16/23 anonim ***** válasza:
62%
És mi van, ha a nő gyereke küldte véletlenül? Az én kisfiam is amikor megszerzi a telefonomat, szokott random embereknek videókat, emojikat küldeni. Bár, én utána mindig megírom, hogy bocsi, a fiam volt.
tegnap 09:11
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted mégis mennyire éltszerű 16-os, hogy egy gyerek tök véletlenül megtalálja az anyja egy régi ismerősét úgy, hogy az nem is ismerőse a közösségi oldalon??

Én is kaptam már érdekes üzenetet a barátnőmtől (vagyis a kislányától) akivel napi szinten beszélek és a chat legelején vagyok nála valahol...

tegnap 09:17
 18/23 anonim ***** válasza:
72%
Nem volt egy történet a napjában? Csak mert a múltkor pont így jártam, megnéztem egy régi osztálytársam történetét, és nem a kiadott 6 smile közül választottam, hanem egy másikkal akartam, és jóval később vettem észre, hogy azt már messenger üzenetben küldi. Na akkor én is magyarázkodhattam hogy bocsi, nem tudtam hogy így üzibe küldi 😅
tegnap 09:39
 19/23 anonim ***** válasza:
48%
Ti nem fogjátok fel, hogy NEM ISMERŐSÖK facebookon???
tegnap 09:41
 20/23 anonim ***** válasza:
81%

Nem ismerősök, mert:

-Megszakították a kapcsolatot, mivel volt nézeteltérés/vita/sértődés

-Azzal akarják elterelni magukról a gyanút, hogy nem ismerősök (pont ezért lesz gyanús amúgy)

Előzménye pedig van a beszélgetésnek, csak okosan ki van törölve. Nincs olyan ember a földön, aki nevetős fejet ír a semmiből egy olyannak, aki nem is ismerőse.

Gondolom nem gyengeelméjű a nő, max az csinál ilyet.

tegnap 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!