Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalkoznál ezzel az üzenettel vagy sem?
A páromnak küldött egy régi nő ismerőse egy nevetős fejet a semmiből,már évek óta nem beszéltek és már nem is az ismerőse,a hölgynek családja van már...
Furcsállom a dolgot,kérdeztem a páromat hogy mi ez volt valami előzménye? Annyit mondott,hogy nem
Nekem ez mégis fura...
Beszélgetnék,csak mindig törli a párod.
Most lebukott
Ne légy naiv.
Ne legyél nevetséges! Az égvilágon semmi probléma nincs azzal, hogy ellenkező neműekkel szóba állsz. Az a nő viszont egy idétlen szmájlit küldött és nem üzenetet, hogy eszébe jutott, látta valahol, érdekli mi újság és egyebek. Szinte biztos, hogy más felületen, vagy offline egymás társaságát választották és azért a nevetős fej mert kineveti a naiv kérdezőt akinek eddig fogalma sem volt arról, hogy szórakoznak együtt.
Szerinted mégis mennyire éltszerű 16-os, hogy egy gyerek tök véletlenül megtalálja az anyja egy régi ismerősét úgy, hogy az nem is ismerőse a közösségi oldalon??
Én is kaptam már érdekes üzenetet a barátnőmtől (vagyis a kislányától) akivel napi szinten beszélek és a chat legelején vagyok nála valahol...
Nem ismerősök, mert:
-Megszakították a kapcsolatot, mivel volt nézeteltérés/vita/sértődés
-Azzal akarják elterelni magukról a gyanút, hogy nem ismerősök (pont ezért lesz gyanús amúgy)
Előzménye pedig van a beszélgetésnek, csak okosan ki van törölve. Nincs olyan ember a földön, aki nevetős fejet ír a semmiből egy olyannak, aki nem is ismerőse.
Gondolom nem gyengeelméjű a nő, max az csinál ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!