Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a nőm. Bánatomban gondoltam elkezdek a kriptóval foglalkozni beléptem a Binancére és kiderült hogy 50 millió forintom van ott. Megmondjam neki? Én még szerelmes vagyok bele, de nagyon cringe lenne ha emiatt jönne vissza...
Figyelt kérdés
tegnap 20:55
A kérdező szavazást indított:
Igen, a vásárolt szerelem jobb mint a bánkódás és könnyebben ki is ábrándulsz így belőle.
Nem
15 szavazat
1/12 anonim válasza:
Nem vágom, miről van szó, de ha elhagyott, akkor ne menj utána.
Ha meg pénzhez jutottál, nagy butasàg lenne arra a nőre költeni.
2/12 anonim válasza:
Oké kamumatyi, szerintem inkább feküdj le aludni.
3/12 A kérdező kommentje:
Egyes annyira azért nem vagyok hülye hogy a nőre költsem. Legalábbis nem sokat. De elgondolkoztam hogy most vásárolhatnék némi illúziót apró pénzért...
tegnap 21:00
4/12 anonim válasza:
50 milla nem olyan hatalmas lóvé hogy amiatt szeretne meg újra, szóval nyugodtan valld be neki a szerelmedet is és a pénzt is.
5/12 A kérdező kommentje:
Megszeretni semennyiért se fog, nem arról van szó
tegnap 21:05
6/12 anonim válasza:
Kamu, mert naponta többször figyeled, hogy mi az árfolyam.
7/12 anonim válasza:
Jaaa, ez így működik, hogy csak úgy belépsz valamelyik kripto platformra és ott terem a pénz?
8/12 anonim válasza:
Ha tényleg van ennyi lóvéd, azt ne egy ilyen luvnyára költsd.
9/12 A kérdező kommentje:
7 olvass utána és akkor tudni fogod hogyan működik.
tegnap 21:41
10/12 A kérdező kommentje:
8 nem az egészre gondoltam csak némi apróra és ennyi pénzből viszonylag magas összeg lehet az az apró.
tegnap 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!