Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a nőm. Bánatomban gondoltam elkezdek a kriptóval foglalkozni beléptem a Binancére és kiderült hogy 50 millió forintom van ott. Megmondjam neki? Én még szerelmes vagyok bele, de nagyon cringe lenne ha emiatt jönne vissza...
Kérdező, nem akarnálak véletlenül sem megbántani, de a stílus mindig elárulja az íróját. Annyira fiatal vagy, hogy amikor a bitcoint elkezdte megismerni a világ, te még csattogós falepkével futkostál a homokozó körül. Milyen 50 mill.-ról írsz? Édes Istenem!
Az összes árfolyam ingadozást a Black Rock top tréderei sem tudják odavissza negjátszani. Amit mutatsz grafikont, mindenki látja, ismeri... csak infantilizmus utólag ráhúzni a grafikonra azt, hogy ott eladtam, ott meg vettem, mert azt már utólag tudja csak mindenki odaképzelni, hogy mi lett volna akkor, ha ott eladok, ott neg veszek....hú, akkor most mennyi pénzem lenne. Meg hát ugye nem is nyúltál a Binance-hoz soha... "most, hogy itthagytak, csalódásomban elkezdtem kriptózni." Mi??? Ekkora tréder vagy??
Azt meg, hogy miért ne tehettél volna be 5 milliót 8-10 éves korodban, (mert a mostani életkorodból ez következik) azt ugye nem is kell tovább ecsetelnem, annyi sebből vérzik a dolog. Akkoriban az nagyon nagy pénz volt.
Amúgy szépeket álmodsz, nem írok többet, nem akarlak felébreszteni, mert a valóságra ébredés pillanata mindig kellemetlen.
Egy + momentumot tapasztaltam csak nálad. Hogy, jééé, milyen fiatal, és már volt csaja is.
Kellemes ünnepeket!
(Ez pont a tervezés, ábrándozás ideje. Mindent bele! :)
Kérdező, bemásoltam neked a te szavaidat:
"Bánatomban gondoltam elkezdek a kriptóval foglalkozni beléptem a Binancére és kiderült hogy 50 millió forintom van ott".
Értem én, hogy tök jó dolog elfantáziálgatni erről arról. De válassz valami kevésbé felnőttes témát, meg kicsit a számokkal is mellélőttél, nagyságrendileg.
Amúgy ha 50 milliód lenne a Binancon, eszedbe sem jutna itt a GyK-n írogatni róla.
(25-ös voltam.)
Oké hogy bemasolod meg te vagy az aki kitalálod hogy mihez lenne eszem de ezektől még semmi se lesz másképp mint ahogy van.
Teljesen mindegy hány milliom van és hol attól még ugyanúgy eszembe juthat a gyakori mintha nem lenne
Az utolsó válaszodat elolvasva megértettem, hogy 500 Ft.-od sincs a Binancon. :)
De jó fej gyerek vagy, jól elfantáziálgatsz. Végül is ez még mulatságos is.
Gyere meghívlak sörözni (ha betöltötted már a 18-at). Jókat röhögcsélünk majd, és elfelejtjük a baromságokat, amit a Binancról hordtál itt össze. ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!