Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakított velem a nőm. Bánatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem a nőm. Bánatomban gondoltam elkezdek a kriptóval foglalkozni beléptem a Binancére és kiderült hogy 50 millió forintom van ott. Megmondjam neki? Én még szerelmes vagyok bele, de nagyon cringe lenne ha emiatt jönne vissza...

Figyelt kérdés
dec. 22. 20:55
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Hát majd kap egy kis előleget.
dec. 23. 20:00
 22/32 anonim ***** válasza:
83%
Cringe? Te egy 20on éves srác lehetsz. Elmondanám neked, hogy 2014-ben az ország egyik legjobban fizető munkahelyén is nettó 140 ezer forint volt a fizetés. Hogy te 1 millió forintot összemalmozz akkoriban minimum 1 év kellett ledolgoznid és semmit nem élned abból a pénzből. Illetve tekintve, hogy max 29 éves lehetsz 19 évesen kellett munkába állnod. Ezt azt jelenti max érettségivel a hátad mögött szakma nélkül vagy csak 1 szakmával érettségi nélkül kezdtél el akkor dolgozni. Ez a történet több sebből vérzik. Ha jobban megfigyeled egy adott időszakban elégnagy esést produkált a bitco. Egy 3 szoros emelkedés után egy mélyzuhanás a legtöbb embernél eladást vált ki. Az pedig eléggé elképzelhetetlen, hogy egy egy év alatt összeszedett tőkére amit befektetsz ne figyelnéd folyamatosan. 1 év munkája amit évekkel ezelőtt betettem és megfeledkeztek róla... Na... De biztos van akit beetetsz ezzel.
dec. 23. 20:31
 23/32 A kérdező kommentje:
Az elméleted csak az egyik lehetőség. Kitalációk sorozata De messze nem elképzelhetetlen az hogy bármelyik részlete vagy akár az összes a valóságban másképp van.
dec. 24. 00:59
 24/32 A kérdező kommentje:
" legtöbb embernél " erre építeni bármit... Írtam hogy a legtöbb ember nem azonos egy konkrét emberrel.
dec. 24. 01:00
 25/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem akarnálak véletlenül sem megbántani, de a stílus mindig elárulja az íróját. Annyira fiatal vagy, hogy amikor a bitcoint elkezdte megismerni a világ, te még csattogós falepkével futkostál a homokozó körül. Milyen 50 mill.-ról írsz? Édes Istenem!

Az összes árfolyam ingadozást a Black Rock top tréderei sem tudják odavissza negjátszani. Amit mutatsz grafikont, mindenki látja, ismeri... csak infantilizmus utólag ráhúzni a grafikonra azt, hogy ott eladtam, ott meg vettem, mert azt már utólag tudja csak mindenki odaképzelni, hogy mi lett volna akkor, ha ott eladok, ott neg veszek....hú, akkor most mennyi pénzem lenne. Meg hát ugye nem is nyúltál a Binance-hoz soha... "most, hogy itthagytak, csalódásomban elkezdtem kriptózni." Mi??? Ekkora tréder vagy??

Azt meg, hogy miért ne tehettél volna be 5 milliót 8-10 éves korodban, (mert a mostani életkorodból ez következik) azt ugye nem is kell tovább ecsetelnem, annyi sebből vérzik a dolog. Akkoriban az nagyon nagy pénz volt.

Amúgy szépeket álmodsz, nem írok többet, nem akarlak felébreszteni, mert a valóságra ébredés pillanata mindig kellemetlen.

Egy + momentumot tapasztaltam csak nálad. Hogy, jééé, milyen fiatal, és már volt csaja is.

Kellemes ünnepeket!

(Ez pont a tervezés, ábrándozás ideje. Mindent bele! :)

dec. 28. 12:04
 26/32 A kérdező kommentje:
" Meg hát ugye nem is nyúltál a Binance-hoz soha" csak egyet emelek ki a sok téves állításból viszont ezt állítva valóban megbuktatható az egész történet. Kérdés csak az hogy ez mire jó?
dec. 28. 12:25
 27/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, bemásoltam neked a te szavaidat:

"Bánatomban gondoltam elkezdek a kriptóval foglalkozni beléptem a Binancére és kiderült hogy 50 millió forintom van ott".

Értem én, hogy tök jó dolog elfantáziálgatni erről arról. De válassz valami kevésbé felnőttes témát, meg kicsit a számokkal is mellélőttél, nagyságrendileg.

Amúgy ha 50 milliód lenne a Binancon, eszedbe sem jutna itt a GyK-n írogatni róla.

(25-ös voltam.)

dec. 28. 16:47
 28/32 A kérdező kommentje:

Oké hogy bemasolod meg te vagy az aki kitalálod hogy mihez lenne eszem de ezektől még semmi se lesz másképp mint ahogy van.

Teljesen mindegy hány milliom van és hol attól még ugyanúgy eszembe juthat a gyakori mintha nem lenne

dec. 28. 17:56
 29/32 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszodat elolvasva megértettem, hogy 500 Ft.-od sincs a Binancon. :)

De jó fej gyerek vagy, jól elfantáziálgatsz. Végül is ez még mulatságos is.

Gyere meghívlak sörözni (ha betöltötted már a 18-at). Jókat röhögcsélünk majd, és elfelejtjük a baromságokat, amit a Binancról hordtál itt össze. ;))

dec. 28. 18:31
 30/32 A kérdező kommentje:
Inkább várok még hátha jön válasz is mert hogy nagyon eltertél a témától
dec. 28. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!