Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a nőm. Bánatomban gondoltam elkezdek a kriptóval foglalkozni beléptem a Binancére és kiderült hogy 50 millió forintom van ott. Megmondjam neki? Én még szerelmes vagyok bele, de nagyon cringe lenne ha emiatt jönne vissza...
Nem csak az elmúlt hetek óta van kriptó.
Azt kell valahogy megérteni hogy nem az számít itt hogy mások mit csinálnak.
Mondjuk máshol se az számít.
Végül is meg is válaszoltad a saját kérdésedet amit ráadásul fel se tettél. Imádom a gyakorit.
Az hogy nagyon kevesen tartják bent eséskor egy nagyon nagy tévedés mert a hodlerek fogják meg az esést és messze nincsenek kevesen, ha kevesen lennének akkor eséskor padlót fogna a kriptó ...
Ha csak a bitcoint nézzük ezen:
Láthatod hogyan volt nyereseges az elmúlt években. Állítsd be 5 évre és akkor nem kell több hülyeséget kérdezned.
5 év alatt felment tízszeresére.
Akkor 5 millió forintodnak kellett volna ott lenne.
És ezt te elfelejtetted?
Ennyire komoly a kérdésed.
Nem csak 5 éve van kriptó. Tessék rendesen utána járni a témának ha már egyszer hozzászólsz. Ez lenne a minimum. Attól hogy én belinkeltem neked a grafikont ami csak 5 évre visszamenőleg állítható még önállóan is ranezhettel volna a témára, meg olvaslatnál is róla pl azt hogy hány éve van kriptó. És akkor nem írnál ilyen hülyeséget.
Ráadásul annak sincsen semmilyen akadálya hogy valaki 5 millióval szálljon be. Csak annál már kevésbé reális vagy valaki évekig ne foglalkozon vele. De ha megnézed a kriptóval kapcsolatos híreket van bőven példa hasonlóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!