Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakított velem a nőm. Bánatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem a nőm. Bánatomban gondoltam elkezdek a kriptóval foglalkozni beléptem a Binancére és kiderült hogy 50 millió forintom van ott. Megmondjam neki? Én még szerelmes vagyok bele, de nagyon cringe lenne ha emiatt jönne vissza...

Figyelt kérdés
dec. 22. 20:55
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem történt olyan nagy árfolyamingadozás az elmúlt hetekben években, hogy ennyi pénzed legyen. Ha 1 millát fektetsz be ahhoz 50 szeres emelkedés kellene. Hihetetlen az egész. Ha 10 éve szálltál be akkor hihető max, de nagyon kevesen tartják bent, ha egy nagyobb árfolyamesést látnak. Már duplázás után kiveszik és örülnek neki.
dec. 22. 22:03
 12/32 A kérdező kommentje:

Nem csak az elmúlt hetek óta van kriptó.

Azt kell valahogy megérteni hogy nem az számít itt hogy mások mit csinálnak.

Mondjuk máshol se az számít.

Végül is meg is válaszoltad a saját kérdésedet amit ráadásul fel se tettél. Imádom a gyakorit.

Az hogy nagyon kevesen tartják bent eséskor egy nagyon nagy tévedés mert a hodlerek fogják meg az esést és messze nincsenek kevesen, ha kevesen lennének akkor eséskor padlót fogna a kriptó ...

dec. 22. 22:22
 13/32 anonim ***** válasza:
Pénzért veszel barátnőt? Ribizli a nő egyébként ha valós a feltett kérdés. Eddig hogy álltak a kriptojaid? Nem volt nyereséges csak most mikor barátnőd elhagyott? Minden nap szakitanék 50 millióért 😂😂😂😂. Kamus vagy Pistike, barátnőd sem volt még.
dec. 23. 04:02
 14/32 A kérdező kommentje:
Nézd már meg a kriptó grafikonjait és akkor nem kérdezel hülyeségeket. Már az átlagbol is látszik mekkora hülyeséget találtál ki.
dec. 23. 05:50
 15/32 A kérdező kommentje:

Ha csak a bitcoint nézzük ezen:

[link]

Láthatod hogyan volt nyereseges az elmúlt években. Állítsd be 5 évre és akkor nem kell több hülyeséget kérdezned.

dec. 23. 05:54
 16/32 anonim ***** válasza:

5 év alatt felment tízszeresére.

Akkor 5 millió forintodnak kellett volna ott lenne.

És ezt te elfelejtetted?

Ennyire komoly a kérdésed.

dec. 23. 10:57
 17/32 A kérdező kommentje:

Nem csak 5 éve van kriptó. Tessék rendesen utána járni a témának ha már egyszer hozzászólsz. Ez lenne a minimum. Attól hogy én belinkeltem neked a grafikont ami csak 5 évre visszamenőleg állítható még önállóan is ranezhettel volna a témára, meg olvaslatnál is róla pl azt hogy hány éve van kriptó. És akkor nem írnál ilyen hülyeséget.

Ráadásul annak sincsen semmilyen akadálya hogy valaki 5 millióval szálljon be. Csak annál már kevésbé reális vagy valaki évekig ne foglalkozon vele. De ha megnézed a kriptóval kapcsolatos híreket van bőven példa hasonlóra.

dec. 23. 11:36
 18/32 anonim ***** válasza:
Inkább ne. Ennek kb. olyan felhangja van, hogy "szerintem prosti vagy, ennyiért megvennélek". Csak magadat aláznád meg.
dec. 23. 17:18
 19/32 A kérdező kommentje:
Akkor is ha igent mond és lesz még néhány menet?
dec. 23. 17:51
 20/32 anonim ***** válasza:
19: de azt nem tudhatod előre... kivéve ha köztudottan golddigger... de akkor meg azért előre akarja majd látni az "értékét". Nem az, hogy alád fekszik egy ígéretre meg egy Aperol Spritzre.
dec. 23. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!