Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 èv után más nő is èrzett így?
10 ève vagyunk együtt vannak gyerekek. Az elmúlt èvekben de inkább az elmúlt 1 èvben azt èrzem, hogy èlni akarok, pasizni, randizgatni,kötetlenül èlni mint szinglikènt estènkènt kiruccani mikor kedvem tartja, csak úgy beülni a kocsiba ès pár napra elmenni kirándulni, flörtölni.
Egyszerűen nem vagyok boldog. Útálom ezt a családosdi èletformát. Míg egyedül èltem csak úgy szikrázott az èlet, csicseregtek a madarak, ragyogott a nap, de már nem èrzem ezeket. Elvagyunk a fèrjemmel èljünk a hètköznapjainkat, de azt èrzem nem így akarok èlni. Váltotatosabban ami adott egy plusz egy olyan boldogsághormont.
Nem a pasimmal van a baj. Hanem az èletformával.
Nem vagyok 20 èves már ès azt èrzem több kellene ahhoz hogy mosolyogjak. Lagymatag ez az egèsz szülősèges dolog.
Mièrt èrzem ezt? A legszebb èveim házasság előtt volt de akkor senki se tudja gomdolta, hogy ilyen lesz hisz nem voltam házas nem volt gyerek.
40. A szülőség messze nem csak a gyerekek szeretetéről/nem szeretetéről szól. Attól függetlenül még szeretheti a gyerekeit, hogy a velük kapcsolatos kötöttségeket, kötelezettségeket, életet nem bírja, rosszul viseli, megbánta.
Pl Én ismerem magam annyira, hogy tudjam- tudnám szeretni a saját gyerekem,
a vele kapcsolatos életmódot: kötöttségek, kötelezettségek, szociális élet, a saját életünk háttérbe szorulása, stb, ezeket már nem tudnám elviselni.
Nem ugyanaz szeretni egy gyereket, mint az összes terhet a nyakába venni az embernek, ami a felnevelésével együtt jár. Az egész élete megváltozik az embernek ha gyereke lesz. Ez nem olyan egyszerű, hogy ha a ezt az életet az ember nem szereti, akkor magát a gyereket sem.
Pl én az apámat szeretem mint embert, mert az apám, de a vele való élet egy pokol volt egész gyerekkoromban. Valami hasonló a gyerek/gyerekes élet is, csak ott több/más érzelemmel hisz a gyerek belőlünk származik,illetve a szülő és a felelős te magad vagy.
42.
Nem voltam megfontolt, ez igaz. De már nem tudom visszacsinálni🤷♀️
Milyen érdekes, hogy az életben mindent meg "szabad" bánni, de ha a gyerekvállalásról van szó, azt nem. Pedig ez pont egy olyan dolog, amit előtte nem lehet kipróbálni, csak akkor tudja meg az ember, hogy milyen, ha benne van!
#44 valószínűleg nincs sok szex, a kérdező már írt róla, miért nincs. Javaslom, hogy olvass is, ne csak szidalmazz.
De remélem neked én leszek az utolsó, aki válaszol, mert te egy ösztönlény vagy, egy biológiai robot, érzések és empátia nélkül. Neked nem való se nő, se gyerek.
Neked csak kell valami, amibe beleteszed a farkad és boldog vagy, a leírásod alapján. Én elhiszem, hogy a férfiak nagyrésze ilyen szükséglény, szerencsére ismerek olyanokat, akik ha látják hogy a nő pl depressziós, akkor segiteni akar rajta és nem várja el az esti szopást, ha már puncit nem is akar adni az a megátalkodott asszony.
Mondanám, ha egyszer lelkileg roncs leszel valami miatt, remélem senki nem fog veled foglalkozni. Esetleg annyi ideig, amíg a lelkifájdalom miatt a f.szod se áll fel (feltételezem férfi vagy, ha nem, akkor nőként képzeld el), de azért nyaggatnak a szexért.
Persze most jön majd az a duma, hogy de veled bármi történik, te akkor is tudsz szexelni! Na ez az! Ezért nem tudom neked ezt kívánni, mert te egy lélektelen semmi vagy. Valszeg soha nem fog nagy fájdalom erni az életben. Elégedett lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!