Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 10 èv után más nő is èrzett így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 èv után más nő is èrzett így?

Figyelt kérdés

10 ève vagyunk együtt vannak gyerekek. Az elmúlt èvekben de inkább az elmúlt 1 èvben azt èrzem, hogy èlni akarok, pasizni, randizgatni,kötetlenül èlni mint szinglikènt estènkènt kiruccani mikor kedvem tartja, csak úgy beülni a kocsiba ès pár napra elmenni kirándulni, flörtölni.

Egyszerűen nem vagyok boldog. Útálom ezt a családosdi èletformát. Míg egyedül èltem csak úgy szikrázott az èlet, csicseregtek a madarak, ragyogott a nap, de már nem èrzem ezeket. Elvagyunk a fèrjemmel èljünk a hètköznapjainkat, de azt èrzem nem így akarok èlni. Váltotatosabban ami adott egy plusz egy olyan boldogsághormont.

Nem a pasimmal van a baj. Hanem az èletformával.

Nem vagyok 20 èves már ès azt èrzem több kellene ahhoz hogy mosolyogjak. Lagymatag ez az egèsz szülősèges dolog.

Mièrt èrzem ezt? A legszebb èveim házasság előtt volt de akkor senki se tudja gomdolta, hogy ilyen lesz hisz nem voltam házas nem volt gyerek.

tegnapelőtt 20:58
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
10%
Honnan van az autó?
tegnapelőtt 21:01
 2/41 anonim ***** válasza:
24%
Vannak ilyen "nők" mint te, hogy se férj, se gyerekek nem valóak neki csak az, hogy egymás után mint a vonat menjenek rajta végig a férfiak mert bennük csörgedezik a K vér. Válj el, hagyd el a gyerekeid, majd az apja felneveli őket egyedül, vagy más nővel. Te pedig menj akár az utcasarokra ha neked a bizsergéd hiányzik miközben más nő a veséjét adná egy jó férjért és a gyerekeiért.
tegnapelőtt 21:02
 3/41 anonim ***** válasza:
84%
Igen. Mondjuk nekem 20 év után jött, 15 éven felüli gyerekekkel.
tegnapelőtt 21:03
 4/41 anonim ***** válasza:
91%

Változatosabban akarsz élni? Változtass akkor. Szingliként már nem élhetsz, mert családanya vagy ebből kell(ene) kihozni a legjobbat.

Gyerekeknek nagyi vagy szitter, és csináljatok programokat kettesben a férjeddel, vagy hagyd rá a gyerekeket és énidőzzél. Normális ha az ember vágyik néha másra.

Vagy válj el, hagyd ott őket, fizess gyerektartást, és lehetsz 2hetente 7végi anyuka 🤷‍♀️

tegnapelőtt 21:03
 5/41 anonim ***** válasza:
45%

Na pont ezért nem kell komoly kapcsolatba kezdeni, amíg nem élted ki magad...

Én a férjem előtt már kibuliztam kipasiztak magam, mire ő jött, már a biztonságra vágytam. Úgyhogy nekem tuti nem fog előjönni ilyen 10 év múlva...

tegnapelőtt 21:04
 6/41 A kérdező kommentje:
Első. Milyen autó? Az èn autóm nem èrtem a kèrdèsed.
tegnapelőtt 21:05
 7/41 anonim ***** válasza:
72%
#3 vagyok, a gyerekeket imádom, nem adnám oda őket semmiért, de lassan 50 leszek, életközepi válság vagy mi ez, megőrülök az itthon punnyadó, elhízott, bezárkózott home office-os férjem mellett.
tegnapelőtt 21:05
 8/41 A kérdező kommentje:
5/7 35 èves voltam mikor a fèrjem megismertem volt èletem előtte. Azzal van a gond, hogy 10 èv után " belefásultam" a szülősègbe, hogy szülők vagyunk. Ès ez hozta ezt az èrzèst, hogy újra egyedül èlni ès magam ura lenni ès hallgatni a csendet nyugalmat minden nap. Ès ez mellett igen randizgatnèk akkor amikor èn akarnèk ha nincs kedvem csak munka után pihiznèk egèsz este. De ezt anyakènt nem teheted meg nax ha kirepülnek az utódok már ha kiakarnak repülni egyszer. De akkora már jócskán idősek leszünk
tegnapelőtt 21:12
 9/41 anonim ***** válasza:
44%
Válj el, küldd a gyerektartást azt csinálj amit akarsz.🤷
tegnapelőtt 21:14
 10/41 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt tennèm ha lehetne. De a gyerekek nem birnák elviselni miattuk nem teszem. De igy meg a tudat, hogy igy kell èlnem megörjít. Nagyon nehèz. Tudom mit szeretnèk mire vágyok de közbe megtenni gyáva vagyok.
tegnapelőtt 21:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!