Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 èv után más nő is èrzett így?
10 ève vagyunk együtt vannak gyerekek. Az elmúlt èvekben de inkább az elmúlt 1 èvben azt èrzem, hogy èlni akarok, pasizni, randizgatni,kötetlenül èlni mint szinglikènt estènkènt kiruccani mikor kedvem tartja, csak úgy beülni a kocsiba ès pár napra elmenni kirándulni, flörtölni.
Egyszerűen nem vagyok boldog. Útálom ezt a családosdi èletformát. Míg egyedül èltem csak úgy szikrázott az èlet, csicseregtek a madarak, ragyogott a nap, de már nem èrzem ezeket. Elvagyunk a fèrjemmel èljünk a hètköznapjainkat, de azt èrzem nem így akarok èlni. Váltotatosabban ami adott egy plusz egy olyan boldogsághormont.
Nem a pasimmal van a baj. Hanem az èletformával.
Nem vagyok 20 èves már ès azt èrzem több kellene ahhoz hogy mosolyogjak. Lagymatag ez az egèsz szülősèges dolog.
Mièrt èrzem ezt? A legszebb èveim házasság előtt volt de akkor senki se tudja gomdolta, hogy ilyen lesz hisz nem voltam házas nem volt gyerek.
Változatosabban akarsz élni? Változtass akkor. Szingliként már nem élhetsz, mert családanya vagy ebből kell(ene) kihozni a legjobbat.
Gyerekeknek nagyi vagy szitter, és csináljatok programokat kettesben a férjeddel, vagy hagyd rá a gyerekeket és énidőzzél. Normális ha az ember vágyik néha másra.
Vagy válj el, hagyd ott őket, fizess gyerektartást, és lehetsz 2hetente 7végi anyuka 🤷♀️
Na pont ezért nem kell komoly kapcsolatba kezdeni, amíg nem élted ki magad...
Én a férjem előtt már kibuliztam kipasiztak magam, mire ő jött, már a biztonságra vágytam. Úgyhogy nekem tuti nem fog előjönni ilyen 10 év múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!