Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 10 èv után más nő is èrzett így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 èv után más nő is èrzett így?

Figyelt kérdés

10 ève vagyunk együtt vannak gyerekek. Az elmúlt èvekben de inkább az elmúlt 1 èvben azt èrzem, hogy èlni akarok, pasizni, randizgatni,kötetlenül èlni mint szinglikènt estènkènt kiruccani mikor kedvem tartja, csak úgy beülni a kocsiba ès pár napra elmenni kirándulni, flörtölni.

Egyszerűen nem vagyok boldog. Útálom ezt a családosdi èletformát. Míg egyedül èltem csak úgy szikrázott az èlet, csicseregtek a madarak, ragyogott a nap, de már nem èrzem ezeket. Elvagyunk a fèrjemmel èljünk a hètköznapjainkat, de azt èrzem nem így akarok èlni. Váltotatosabban ami adott egy plusz egy olyan boldogsághormont.

Nem a pasimmal van a baj. Hanem az èletformával.

Nem vagyok 20 èves már ès azt èrzem több kellene ahhoz hogy mosolyogjak. Lagymatag ez az egèsz szülősèges dolog.

Mièrt èrzem ezt? A legszebb èveim házasság előtt volt de akkor senki se tudja gomdolta, hogy ilyen lesz hisz nem voltam házas nem volt gyerek.

jan. 6. 20:58
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
23%

Na látod már most lelki traumákat okozol nekik. Hogyan lehet így élni? Hagyd el őket és mindenki boldog lesz. Még te is, megtalálod az életed értelmét ő nekik meg lehet lesz nevelőanyjuk aki szeretni fogja őket. Attól rosszabbat nem csinálhatsz minthogy tudják, hogy nem szereted őket - ők nem értik, hogy nem bajuk van a baj egyáltalán mert gyermekek! - csak azt érzik és abban nőnek fel, hogy az anyjuk csalja az apjukat.

Ne légy önző, váljatok el és még válás előtt húzd el a csíkot örökre!

jan. 6. 23:06
 22/55 A kérdező kommentje:
Az a baj nem tud a fèrjem hova menni max albèrletbe amit nem akar. Most èpült fel a ház a nevemen van családi segítsègből ( rèszemről) nem hagyom itt a házam ezt te se gondoltad komoly pláne teret adva az ingatlanomban más nőnek èn meg fizetek albèrletet mikor van házam. Ha nem megy el igy járt èn nem zavarom el tuti ha jó igy neki nekem jó. Ő jobbra èn ballra igazából van tèr elfèrünk de èn se hozok ide addig pasit ès ő se nőt. Ha ez nem jó neki elmegy albèrletbe ennyi.
jan. 6. 23:33
 23/55 anonim ***** válasza:
86%

Ez a sok negatív komment :/ mindez csak azért, mert nőként vannak érzéseid. :( illetve az érzéseidet nem palástolod ilyen gépies mondatokkal, mint "a legcsodálatosabb dolog az életemben a gyerek" és a többi bullshit hazugság.

Egy családban egyetlen ember érzéseire sz@rnak nagyívben, és az az anya. De még a nők is ilyenek! Őket sem érdekli az anya és ők is szidják, ha annak lesznek érzései.

Nagyon sajnálom, ami veled történt, viszont a te felelősségedet se felejtsd el.

Az, hogy nem gondoltál a negatívumokra gyerekvállalás előtt az hiba. Nekem azért nem kell gyerek, mert van önismeretem és tudom, hogy szörnyű anya lennék. Ezt neked is látnod kellett volna előre.

Valamint a gyerekek előtt tényleg nem kellene hangoztatnod, hogy megbántad őket. A te döntésed volt, hogy megszülöd őket, most mégis rajtuk vered le ezt a rossz döntést. Ez nem helyes.

Mindettől függetlenül megértelek.

A férjed elég szörnyű alaknak tűnik. Szerintem jobb lesz, ha elválsz, mert itt nem csak az unalom a baj, hanem a férjed is. Ő sem boldog a gyerekek után, ő pedig rajtad veri le... Jobb ennek véget vetni.

jan. 7. 00:57
 24/55 anonim ***** válasza:
0%
Ez elég szomorú, hogy a gyerekeid nem nyújtanak elég boldogságot.
jan. 7. 03:44
 25/55 anonim ***** válasza:
19%

Két út áll előtted. Az egyik amiről beszélsz, és még nem is látod a lejtő alját, a gyerekek tönkre tett életét, stb....

A másik út pedig, hogy most keresel magadban még egy kis erőt, hogy a lakótársból újra férjet, szerető, hálás férfit csinálj, és ha majd ha már újra ketten lesztek a te életed is könnyebb és jobb lesz, mert segítséged lesz nem olyan aki szid.

jan. 7. 06:37
 26/55 anonim ***** válasza:
54%

Nem volt kötelező gyereket csinálni. Minek vállaltad akkor? Ne mondd már, hogy nem tudtad milyen kötöttséggel, mennyi nyűggel jár ha gyereked van. Egyértelmű.

Mi a férjemmel pont ezért nem akarunk gyereket soha. Boldog pár vagyunk 15 év után is egy kiskutyával. Dolgozunk, és éljük az életünket, szórakozunk stb. Van elég időnk egymásra, és önmagunkra is így , hogy nem kell kölykökkel kínlódni.

Hogy most mit csinálj, hát nem tudom, annyi biztos, hogy annak idején átgondolatlan és felelőtlen döntéseket hoztál. Talán azzal tennéd a legjobbat, ha elválnál, és kilépnél a gyerekek életéből. Hidd el, legbelül érzik, hogy terhet jelentenek számodra.

Ezért nem kell vakon követni a társadalmilag megszokott-elfogadott életformát. Házasság, gyerekek. Mivel nem mindenkinek való ebben a formában.

jan. 7. 06:37
 27/55 anonim ***** válasza:
92%
#25 mi az, hogy csináljon a lakótársból újra férjet? Gondolod, hogy ez csak a kérdezőn áll? Ő formálja azt az embert? Ha így lenne, gondolom nem lenne boldogtalan...
jan. 7. 06:44
 28/55 anonim ***** válasza:
12%

#27 Ha egy férj abban a helyzetben van, hogy otthon nincs szex, máshol meg nem kaphat - akkor olyan állapotba fog kerülni amitől feszült, ideges, munka/házimunka kedve/hozzáállása drasztikusan csökken, párja iránti szeretet, tisztelet, stb. drasztikusan csökken, stb.

Bocs, de ez tény. Így működik a biológia. Lepontozhattok, attól még ez így marad.

jan. 7. 06:54
 29/55 anonim ***** válasza:
58%

Nekem több ismerős mesélte, hogy érzett már hasonló módon.

Az esetleg nem opció, hogy gyakrabban ki tudj mozdulni, programokat csinálj kettesben a férjeddel?

jan. 7. 07:18
 30/55 anonim ***** válasza:
88%
Csináld azt, amit a férfiak szoktak ilyenkor, ha ráunnak a családosdira. Válj el, a gyerekeket meg hagyd ott az apjuknak. Kéthetente hétvégén mennek hozzád, amúgy meg pihenhetsz, randizhatsz, azt csinálhatsz, amit akarsz munka után.
jan. 7. 07:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!