Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 10 èv után más nő is èrzett így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 èv után más nő is èrzett így?

Figyelt kérdés

10 ève vagyunk együtt vannak gyerekek. Az elmúlt èvekben de inkább az elmúlt 1 èvben azt èrzem, hogy èlni akarok, pasizni, randizgatni,kötetlenül èlni mint szinglikènt estènkènt kiruccani mikor kedvem tartja, csak úgy beülni a kocsiba ès pár napra elmenni kirándulni, flörtölni.

Egyszerűen nem vagyok boldog. Útálom ezt a családosdi èletformát. Míg egyedül èltem csak úgy szikrázott az èlet, csicseregtek a madarak, ragyogott a nap, de már nem èrzem ezeket. Elvagyunk a fèrjemmel èljünk a hètköznapjainkat, de azt èrzem nem így akarok èlni. Váltotatosabban ami adott egy plusz egy olyan boldogsághormont.

Nem a pasimmal van a baj. Hanem az èletformával.

Nem vagyok 20 èves már ès azt èrzem több kellene ahhoz hogy mosolyogjak. Lagymatag ez az egèsz szülősèges dolog.

Mièrt èrzem ezt? A legszebb èveim házasság előtt volt de akkor senki se tudja gomdolta, hogy ilyen lesz hisz nem voltam házas nem volt gyerek.

tegnapelőtt 20:58
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
8%
Bepunnyadtál. Ne a másiktól várd el a boldogságodat. Keress hobbikat. Magányosat vagy társast, az a te dolgod. De akár férjeddel is elmehetnétek randizni, bulizni, táncolni, stb. Szervezz programokat.
tegnap 08:37
 32/46 anonim ***** válasza:
89%

Persze, hogy más is érzett már így. Pont tegnap botlottam bele egy Tiktok videóba, ahol az volt a kérdés, hogy ha újra kezdhetnéd az életed, akkor vállalnál e gyereket? És a nők többsége azt írta kommentbe, hogy nem. Meg is lepődtem, hogy már a magyar nők is simán "kimondják" azt, amit senki nem akar hallani.

Ezzel a témával (Regretting Motherhood) Magyarországon nem nagyon foglalkoznak, pedig érdemes lenne róla beszélni. Talán egy hölgy van, aki belemerül a dologba, de rá sem figyelnek túl sokan.

Kérdező, keresd FB-on Murinai Angélát, neki van egy zárt csoportja, ahol rengeteg nő ugyanúgy érez, ahogy te. Sokat lehet a témában olvasni, nagyon megértő ott a közösség, nincsnek ítélkező kommentek.

Egyébként én is ugyanezt érzem, amit te. 13 éve együtt, 2 gyerekkel, és napról napra jobban utálom magam, amiért nem maradtam szingli.

tegnap 09:10
 33/46 A kérdező kommentje:

Utolsó. Abból a csopiból a nő kitiltott mert őszinte voltam. Az a tikk tokk videó esetleg megvan?

Mekkorák a gyerekek a fèrjed ezt tudja? A fèrjem tudja de azt mondta vállaltuk ebből a mókuskerèkből már nem lehet kiszállni. Az a fura nem szülès után jött ez hanem èvekre rá. Lehet most tudatosult az hogy ez rohadtul nem az èn szakmám cserèlnèk de ez olyan hogy nem lehet. Nincs nap hogy ne bánjam hogy elcsesztem. De a szerelem ilyen kèpes az embert ilyen dolgokra rávenni. Míg nem ismertem meg a fèrjem sose akartam gyereket

tegnap 09:16
 34/46 anonim ***** válasza:
55%

Tudom, hogy ebben az esetben ez már huszadrangú kérdés, de: A férjed legalább teljes értékű apa, részt vesz mindenben a gyerek körül? Háztartást ketten viszitek?

Még annyit, hogy nagyon megértelek, sokan vannak úgy, mint Te.

A kérdést csak azért tettem fel, mert ha még gyakorlati dolgokban sincs segítséged (a lelkieken túl), akkor totál megértem, hogy a halál f...szába kívánod az egészet, napi szinten.

tegnap 11:02
 35/46 anonim ***** válasza:
76%
Ferfikent mondom hogy borzasztoak ezek a kommentek. Szulokent konnyu kiegni foleg egy nem tamogato hazassagban. Kell a sajat ido, programok, szabadsag, spontaneitas mert kulonben ide jut az ember es utana meg lelkiismeretfurdalasa is lesz pedig nem a csaladdal van a baj hanem a azzal hogy kimerult. Neked kerdezo pihenned kene es egy kicsit kikapcsolodni
tegnap 11:05
 36/46 anonim ***** válasza:
0%
Kénytelen leszel végig küzdeni a következő 10 évet... ez eső után köpönyeg, amít csinálsz, de azért feldodhatod a napjaidat, hobby, sport, barátnők , aztán egyszer csak egy gyenge pillanatban félredugsz rosszabb esetben...
tegnap 13:21
 37/46 anonim ***** válasza:
52%

Pont ebből a megfontolásból nem lesz sose gyerekem és férjem sem. Valahogy mindig tudtam hogy ekkora kötöttség nekem nem való. 7 éve vagyok együtt a társammal, le is tisztáztuk ezt az elején.

Szerintem bátor dolog volt tőled, hogy kimondtad, ez neked nem való. Változtathatsz rajta, de akkor nem szabad gyengének lenned. Iszonyú sokan megbánják hogy szülők lettek. Nyilván nem a gyerekeken kell elverni a port, de ki kell állnod az elhatározásod mellett. Ülj le a férjeddel beszélgetni és kultúráltan megoldani ezt a problémát.

Drukkolok neked!

tegnap 13:37
 38/46 anonim ***** válasza:
50%

[link]

Itt a videó.

A férjem tudja, nem igazán érti és reménykedik, hogy ez majd változni fog.

11 éves a fiam (érte rengeteget küzdöttünk) és 7 hónapos a kislányom, őt nem terveztük, de az orvos "maga meddő" kijelentése után nem védekeztünk, ami hiba volt. Ettől függetlenül szeretjük, és vigyázunk rá.

Viszont bennem egy világ omlott össze, mikor kiderült a terhesség, mert nagyon sok más tervem volt. A szülés előtt nagyon jó volt a házasságunk is, mostmár rá sem bírok nézni a férjemre, a szagát sem tudom elviselni, így nem is fekszem le vele. Biztos, hogy tönkre fog menni a kapcsolat, de már az sem érdekel🤷‍♀️

tegnap 14:06
 39/46 anonim ***** válasza:
62%

38+

Igen,a férjem előtt nekem sem kellett gyerek. Ő nagyon szeretett volna, így én is akartam, de ha vissza gondolok, szerintem csak miatta.

Férjhez menni sem akartam🤷‍♀️

És igen... én is minden nap bánom, ezenkívül nagyon dühít, hogy nem lehet visszacsinálni.

tegnap 14:11
 40/46 anonim ***** válasza:
0%

Bezzeg ha nagykorában valamelyik gyerek híres és gazdag lenne, akkor bezzeg dicsekednél vele, hogy az én fiam/lányom!

Nem is tudom hogy lehet valaki ennyire szeretetet adni képtelen. Mert ez erről szól, azért nem bírod az anyaságot, mert nem is szereted a gyerekeidet. Végtelenül szomorú!

tegnap 22:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!