Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 èv után más nő is èrzett így?
10 ève vagyunk együtt vannak gyerekek. Az elmúlt èvekben de inkább az elmúlt 1 èvben azt èrzem, hogy èlni akarok, pasizni, randizgatni,kötetlenül èlni mint szinglikènt estènkènt kiruccani mikor kedvem tartja, csak úgy beülni a kocsiba ès pár napra elmenni kirándulni, flörtölni.
Egyszerűen nem vagyok boldog. Útálom ezt a családosdi èletformát. Míg egyedül èltem csak úgy szikrázott az èlet, csicseregtek a madarak, ragyogott a nap, de már nem èrzem ezeket. Elvagyunk a fèrjemmel èljünk a hètköznapjainkat, de azt èrzem nem így akarok èlni. Váltotatosabban ami adott egy plusz egy olyan boldogsághormont.
Nem a pasimmal van a baj. Hanem az èletformával.
Nem vagyok 20 èves már ès azt èrzem több kellene ahhoz hogy mosolyogjak. Lagymatag ez az egèsz szülősèges dolog.
Mièrt èrzem ezt? A legszebb èveim házasság előtt volt de akkor senki se tudja gomdolta, hogy ilyen lesz hisz nem voltam házas nem volt gyerek.
Nálam 20 év körül jött ez az érzés először, és azóta is vissza tér hullámokban. Most is ebben vagyok épp, igen erősen.
Ma este is...tervezek aludni menni, mondja férjem ő is jön. Úgy elgondolkodtam magamban, miért nem lehet ilyen egyszerű dolog sem, hogy egyedül alszok egy jót, fekszek előtte az ágyban, tévézgetek...egyedül, totál nyugiban...
Aki az éld ki magad-at írta...nem ez a kulcs. Én rengeteget buliztam, aztán lenyugodtam, akkoriban jött férjem, tehát ilyen és olyan életszakaszom is volt, és mégis, mi van most?
Nem, ez nem emiatt van...
Nagyon erdekes, hogy amikor a csaladapak ereznek igy, akik le is lepnek (pedig tobbsegenek aztan krvara semmi dolga a munkan kivul, mert mindent megcsinal helyettuk az asszony) mert meguntak az egeszet, azoknak bologatunk, kicsit kopkodjuk oket, egyebkent megy tovabb az elet.
Abban a pillanatban, amikor egy no erzi azt, hogy belefaradt a mokuskerekbe, a munka-gyerekmenedzseles-haztartas trioba, es neha maga mogott hagyna az egeszet, na akkor aztan frocsog a szankbol a szar. Pedig sokkal kevesebb no lep le es hagyja ott a semmirekello ferjet es a gyerekeket, mint amennyi ferfi teszi ugyanezt. A noket mar azert is megbelyegzik, hacsak megfordul a fejukben, a ferfiaknak elnezik, ha ugyanezt meg is teszik.
Akartunk gyereket. Sose gondoltam, hogy ilyen èrzès is van, hogy megbántam ès ez az amit sose tud az ember kijavítani a gyerekvállalás. Nekünk utána romlott meg a kapcsolatunk rohamosan ellaposodott, sok veszekedès a mai napig a gyerekek miatt. Fèrjem stid is engem a szexben azt mondja semmi produkciót nem tudok, èletkèptelen lennèk ha egyedül èlnèk. Az èvek csak veszekedèssel ment el rengeteget sirtam szinte hetente sirok èvek óta.
Ha nincs gyerek nincs ez mert èvekig gyerek nèlkül csodálatos èletünk volt. Nálunk igen is tönkretette a kapcsolatunk a gyerekvállalás. Bánom mint a fene, de nincs visszaút. Bánom, hogy a csodálatos, harmónikus, csendes èletünknek annyi.
Igen mivel a fèrjem sose lesz az enyèm gyerek nèlkül ès megromlott az èletünk, ès annyi fájdalmat adott, hogy meg már nem tudom szeretni ha hozzám èr este az ágyba sirok mert bevillan miket mond hogy kiabál velem.
Egyedül szeretnèk èlni ès már nem akarok pasit. Ha kell talizok vele de sose költözök senkivel össze.
"Fèrjem stid is engem a szexben azt mondja semmi produkciót nem tudok, èletkèptelen lennèk ha egyedül èlnèk."
Ezt bántalmazásnak hívják...
De lehet mindketten ki vagytok égve. Amúgy nem látom, hogy mi akadálya lenne abban, hogy hétvégente felpakoljatok gyerekestül vagy gyerek nélkül (mamák, nagynénik segítségével) és menjetek programozni, kirándulni, jönni-menni.
16folyt
Ez a gyereknek is rossz amúgy, ha ennyire befásultok. Gondold el, ha a te szüleid mondanák rólad, hogy megbántak téged. Borzasztó... Biztos érzi. Elég lesz kiterápiáznia majd:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!