Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódás (nem szerelem) egy harmadikhoz, miközben biztos vagy a párod iránt érzett szerelmedben?
Több éve tartó kapcsolatban előfordulhat, hogy az egyik félnek megtetszik valaki,de nem akar kapcsolatot tőle és érzelmei sem lesznek felé?
Tehát, ha szeretem a párom, akkor is előfordulhat, hogy valaki feltudja kelteni a figyelmemet?
A párom szerint nem az.
Elképzelni sem tudja, hogy ilyen lehetséges.
Úgy érzi, hogy ezáltal megcsaltam.
Mivel kölcsönös volt a vonzalom, igy szerinte nem összehasonlítható azzal, amikor valaki az utcán megtetszik.
Kollégák voltunk,nemtudtuk volna kikerülni egymást.
Én ahogy felismertem ezt az érzést magamban,szépen le is zártam.
Viszont ő továbbra is kedves volt és bókolt.
Mivel ezt nem utasítottam el kategorikusan, ezért szerinte megcsaltam.
Igazából csak jólesett a figyelem, de nem alakult ki barátság vagy akár attól több.
Mindig is biztos voltam abban, hogy a párom az igazi nekem.
Akkoriban kevesebb figyelmet kaptam tőle, ezért jól estek a bókok, de semmi több nem volt.
Miután eljöttem a munkahelyről, fennmaradt egy ismerősi kapcsolat vele Facebookon.
2-3 havonta egy-egy üzenetváltás.
Az üzenetek teljesen átlagosak voltak, mint két régi ismerős között.
Az egész történet 7 évvel ezelőttre nyúlik vissza, de sajnos mindezt titokban tartottam a párom előtt és most, hogy elmeséltem, azt gondolja bennem érzelmek voltak/vannak.
Nem egyszerű ez a helyzet.
Lehet egyedül vagyok ezzel a gondolattal, de csak nekem irritáló ez?
Adott 2 munkatárs, az egyik foglalt/házas, a másikról nem tudni semmit, csak annyit, hogy bókol, kedves...
Van egy férfi, aki a kérdező párja! Féltékeny a munkatársra, mert Ő helyette bókol, figyel a nőre! Helyette adja meg azt, amit egy kapcsolatban neki kellene biztosítania! Nem másnak, ha már Ő a párja a Kérdezőnknek! Abszolút lehet féltékeny! De mire számított?
Mi lett a harmadikkal? Közölted vele, hogy nem akarsz tőle semmit vagy úgy gondolod, hogy mégis kit érdekel, mi lett vele?
Te hogyan reagáltál a bókjaira, közeledésére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!