Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem én vagyok a legutolsó nála a sorban. Más is érzett már így? Mi erre a megoldás?
Szinte mindent elém helyez: munka, barátok, sport, és mi csak akkor találkozunk amikor mindent elintézett, nehogy véletlenül is kimaradjon egy edzés és helyette velem találkozzon. Beszéltem már vele erről, mondta hogy igyekszik, de semmi változás. Azt is megkaptam már hogy foglaljam le magam valamivel, keressek szabadidös elfoglaltságot.
És így heti 1-2 alkalommal találkozunk
27 évesek vagyunk, egy városban élünk, tömegközlekedéssel 10-15 perc.
Csak néhány hónapja
Akkor helyezz elé te is pár dolgot:) fogadd meg a tanácsát. Tudom nehéz lesz de akkor csinálj 1 olyan hetet hogy kihagyod a találkozot. Valami kozbe jott neked. Aztan majd rajossz kérdez téged hogy na mikor találkozunk már hiányzol stb..
Ha nem érdeklődik eléggé irantad, felejtsd el addig még nem leszel nagyon szerelmes!
Nekem is volt hasonló kapcsolatom, nem tartott sokáig, neguntam, otthagytam. Nem bántam meg egy percre se, azóta megtaláltam azt akivel kölcsönösen fontosak vagyunk egymásnak és szeretjük egymást.
29N
jol mondjak az elottem szolok, ha igazan erdekelned akkor kotne kompromisszumokat.
Termeszetesen nem ugy ertve, hogy mostantol mindent eldob (te sportosan szerettel bele, ha elpuhulna akkor meg az lenne a bajod), hanem latszodna, hogy az elete reszenek tart, nem csak egy mellekvaganynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!