Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem én vagyok a legutolsó nála a sorban. Más is érzett már így? Mi erre a megoldás?
Szinte mindent elém helyez: munka, barátok, sport, és mi csak akkor találkozunk amikor mindent elintézett, nehogy véletlenül is kimaradjon egy edzés és helyette velem találkozzon. Beszéltem már vele erről, mondta hogy igyekszik, de semmi változás. Azt is megkaptam már hogy foglaljam le magam valamivel, keressek szabadidös elfoglaltságot.
És így heti 1-2 alkalommal találkozunk
Neked fontos ő, de te nem vagy fontos neki.
Fölösleges erőltetni ezt a kapcsolatot.
Mintha csak az exem írtad volna le. Mi is egy városba laktunk, busszal 6-8 percre egymástól, de heti 1-nél sosem találkoztunk többször. Ő is általában az edzésekre, tanulásra hivatkozott, de legtöbbször semmit sem mondott, csak eltűnt. Az első szakításunkat megelőzte egy 1 hónapos eltűnése, mikor semmilyen üzenetre nem válaszolt, végig ki volt kapcsolva a telefonja, a lakásán sem lehetett elérni. Ekkor még sajnos elkövettem azt a hibát, hogy visszafogadtam. Majd 1 évig voltunk együtt, maga a pokol volt.
Az igazi hidegzuhany az volt, mikor a szakítás után egy 5 oldalas levélben leírt minden "rejtélyt", többek közt azokat, hogy többször, több sráccal megcsalt (ez sajnos nem volt annyira meglepő), azon a pár éjszakán, amikor nálam aludt, A-Z-ig átnézte a telefonom, az ÖSSZES képem, beszélgetésem, internetes oldalam, tényleg mindent, több kamu fiókja volt, amiből engem és az exem figyelgette, a legtöbbször azért nem jött át, mert más fiúhoz ment, hozzám csak akkor jött, ha más ember nem ért rá, mindenki előtt letagadott, azt mondta magáról, hogy szingli és még nagyon sok más undorító dolga volt.
Úgyhogy tényleg csak azt tudom mondani nektek srácok, hogy vigyázzatok az elsőre visszahúzódónak, aranyos kislánynak tűnő lányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!