Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs jó megoldás?
rosszul latjak jo megoldas volt
legyetek boldogok es exednek is kivand hogy talalja meg boldogsagot
Az lenne a jó megoldás, hogy nem foglalkozol mások vèlemènyèvel. Legalábbis ilyen szinten nem.
"Ezt tőlük is megkérdeztem, amire azt a választ kaptam, hogy nem ez volt a jó megoldást."
Nyugodtan megmondhatod, hogy szerinted meg igen, ès a te èletedről van szó, nem az övèkről. Szóval...
Aztán ne is hagyd, hogy motyogjanak neked erről. Zárd le a tèmát. Majd rájönnek ők is, csak már megszokták, hogy ő a párod, ès nehezen emèsztik a változásokat.
Amúgy meg jól döntöttèl, korrekten jártál el, nincs ezen mit sem szègyenkezned, sem agyalnod.
Egy dolog, hogy a barátok mèltatlankodnak. De hogy a szüleid haragszanak, mert szakítottál? Mi van? 25 èves felnőtt ember vagy szabad akarattal. Engedtessèk már meg, hogy méghozzá magad egy ilyen döntèst anèlkül, hogy ők utána èruelmileg zsaroljanak (mert ez az).
Ne hagyd magad befolyásolni, jól döntöttèl.
Kit érdekel mit gondolnak?
Ahogy írtad: a kapcsolatot nem akkor zártad le, mikor kimondtátok, hanem már előtte.
Eg 2.5 éves kapcsolat utánegy hónappal jöttem össze a párommal, aki azóta a vőlegényem. Van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!