Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnánk ezt megoldani? (Ellaposodott, unalmas, szex nincs)
Én vagyok a nő. Több éve vagyunk együtt, tavaly májusban költöztünk össze. Azóta a kapcsolatunk unalmas lett. Munkából haza érünk, vacsi és alvás. Bármilyen közös programot vetek fel, szerinte menjek a barátnőimmel, mert neki nincs kedve. Pedig Szegeden még program is volna, nem unalmas faluhely. Sajnos, szex sincs már, havi 1-2-t alig tudok kiharcolni. :(
Régen nem ilyen volt, szeretném visszakapni azt a férfit. Tanácsok, hogyan tudnám mégis kimozdítani itthonról? Felpezsdíteni az életünket?
N/25 F/35
Első körben beszélj vele és mond meg a fent jelzett problémát ÉS NE SÖPÖRJÉTEK TOVÁBBRA IS A SZŐNYEG ALÁ.
Tapasztalatból mondom, nálunk is ez ment 1-2 évig. Aztán a párom egyszercsak szakítani akart.. Az volt a legnyilvánvalóbb jel, amikor már a nyaralást is csak én erőltettem, arra is kifogás volt, de a haverjaival már mindent terveztek és arra volt pénz is, meg idő is..
Akkor leszúrtam, de mint kiderült jogosan, mert ez már egy elég erős bajlós jel volt a lejtőn.. Soha többet nem engedem, hogy posványban maradjak sokáig.
Mindenképp beszélj erről vele!
Valamint próbáld feldobni a kapcsolatotokat. Kacér üzenetek, egy sexi fehérnemű, nem megszokott helyek/pózok, kényeztetés csak a párod örömére (ezt azért ne rendszeresítsd, inkább arra használd, hogy feltüzeld :D )
Ha így sem változik pozitívan a helyzet, akkor felteheted a kezed, te megpróbáltál mindent, le is út, fel is út....
Leültünk, beszélgettünk. Végülis, külön válunk.
Mindenkinek köszönöm a választ!
Tanulság: ne küzd olyanért, aki a kisujját se mozdítaná érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!