Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal 4 éve vagyunk együtt.1 éve házasságban. Én 28 ő 33 éves. Úgy érzem kicsit ellaposodott a kapcsolatunk, szex kevés, heti 1- kéthetente 1. Hogyan lehetne visszahozni a kapcsolatba a szenvedélyt?
Klíma változás!
Beleültetek a hétköznapokba.
Menjetek el egy wellness hétvégére (kuponokkal 25-35 000 ft 2 éjszaka félpanzióval 2 főnek), wellnesseljetek és zárjátok magatokra az ajtót. Hidd el megjön az ember kedve. (Ha gyerkőc is van, akkor kölcsönadni a nagyszülőknek hétvégére)
Kirándulni, várost nézni tilos, foglalkozzatok egymással.
Ha utána megint laposodik a dolog, akkor újra befizetni magatokat egy kis feltöltődésre.
Házasság előtti 3 évben mennyi szex volt? Azért nem semmi.. majdhogynem friss házasokként, 1 év után itt tartotok.
Próbáljatok több időt együtt tölteni, nosztalgiázni, és új élményeket szerezni. Bár ha a az érzelmeitek nem voltak elég erősek a házassághoz, akkor lehet, hogy csalódás fog érni.
Az előző években sem volt az a nagy szexuális étvágya, de azért ettől több volt. Sokat dolgozik, fáradt.
Beszéltem már vele erről, ígérte, hogy változtat, meg, hogy nem szeretne elveszíteni,velem tervezi a jövőjét, kisbabát is szeretne.
Kérdem én, így, hogy?
De bízom a változásban. Mondtam neki, hogy egy kapcsolathoz mindkét embernek tenni kell.
Ne sértődj meg...de amíg nem jön rendbe a kapcsolatotok, addig ne vállalj gyereket.
Másik dolog: más férfiak is dolgoznak, van aki 10-12 órát, pl a férjem is, szexre mégis van energiája, heti 4-8 alkalommal átlagosan.
Ha korábban sem volt nagy igénye, lehet hogy jobban át kellett volna ezt gondolni, hogy mennyire is illetek egymáshoz tulajdonképpen.
Remélem rendbe tudjátok hozni együtt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!