Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Párommal 4 éve vagyunk együtt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal 4 éve vagyunk együtt.1 éve házasságban. Én 28 ő 33 éves. Úgy érzem kicsit ellaposodott a kapcsolatunk, szex kevés, heti 1- kéthetente 1. Hogyan lehetne visszahozni a kapcsolatba a szenvedélyt?

Figyelt kérdés
Ezen kívül jól megvagyunk, szeretjük egymást, csak ez a része van ellaposodva.
2015. dec. 14. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
4év után már itt tartotok????
2015. dec. 14. 11:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Klíma változás!

Beleültetek a hétköznapokba.

Menjetek el egy wellness hétvégére (kuponokkal 25-35 000 ft 2 éjszaka félpanzióval 2 főnek), wellnesseljetek és zárjátok magatokra az ajtót. Hidd el megjön az ember kedve. (Ha gyerkőc is van, akkor kölcsönadni a nagyszülőknek hétvégére)

Kirándulni, várost nézni tilos, foglalkozzatok egymással.

Ha utána megint laposodik a dolog, akkor újra befizetni magatokat egy kis feltöltődésre.

2015. dec. 14. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Házasság előtti 3 évben mennyi szex volt? Azért nem semmi.. majdhogynem friss házasokként, 1 év után itt tartotok.

Próbáljatok több időt együtt tölteni, nosztalgiázni, és új élményeket szerezni. Bár ha a az érzelmeitek nem voltak elég erősek a házassághoz, akkor lehet, hogy csalódás fog érni.

2015. dec. 15. 18:16
 4/5 A kérdező kommentje:

Az előző években sem volt az a nagy szexuális étvágya, de azért ettől több volt. Sokat dolgozik, fáradt.

Beszéltem már vele erről, ígérte, hogy változtat, meg, hogy nem szeretne elveszíteni,velem tervezi a jövőjét, kisbabát is szeretne.

Kérdem én, így, hogy?

De bízom a változásban. Mondtam neki, hogy egy kapcsolathoz mindkét embernek tenni kell.

2015. dec. 16. 08:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne sértődj meg...de amíg nem jön rendbe a kapcsolatotok, addig ne vállalj gyereket.

Másik dolog: más férfiak is dolgoznak, van aki 10-12 órát, pl a férjem is, szexre mégis van energiája, heti 4-8 alkalommal átlagosan.

Ha korábban sem volt nagy igénye, lehet hogy jobban át kellett volna ezt gondolni, hogy mennyire is illetek egymáshoz tulajdonképpen.

Remélem rendbe tudjátok hozni együtt.:)

2015. dec. 16. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!