Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontolgatom a szakítást, de nincs hova költözzek, van e valami megoldás?
És ha a pasit dobod ki és te maradsz a lakásban, keresel lakótársalkat?
Ha pedig nem akar elmenni, akkor vedd igénybe a barátnőd segítéségét, lassan kezdődik a suli, tuti hogy keresnek lakótársakat az év elején a diákok, max pár hétig kellene csövezni szívességből.
Pont az az időszak van, amikor nem kihalásos alapon tudsz bejutni egy albiba.
ja, 5ös vagyok,egyébként nekem is volt egy ilyen pasim, egyszer elhagytam, visszakönyörögte magát, aztán a 2. (!) napon ment minden elölről.
Már 5 éve, de még írogat, hogy bocsássak meg neki meg hasonlók.
Egyébként nem haragszom rá, de ennél többre értékelem magam egy kapcsolatban, hogy a barátok, a play station, minden előttem legyen.
Szóval ha neki az a válasza ezekre, hogy nincs értelme változtatni, mert úgyis megbocsátasz, mutasd meg neki, hogy tévedett.
Én mondjuk egy ilyen kijelentés után egy pohár vízzel azért minimum arcon öntöttem volna :D
Hm, szerintem pontosan tudja, kényszerhelyzetben vagy, ezért többet megenged magának, okozz neki meglepetést, költözz külön.
kolesz, új lakótárs.
Túlságosan nyeregbe érzi magát....
Hsonló helyzetbe voltam 7 éve, akkor egy utazótáskányi ruhákkal még este, mikor nem volt otthon a barátnőmhöz mentem. A nappali kanapéján aludtam hónapokig, 6-an voltunk az albiban addig. Végül az egyik lány kiköltözött, akkor átvettem a szobáját.
Nem mondom, hogy egy leányálom volt az az időszak, de még minfig jobb volt így egy kanapén és folyton táskából öltözködni, mint bennemaradni egy veszekedős, meghalt kapcsolatban.
Szóval bátorkodj a barátnődhöz menni és ezerrel keress olcsó szobát. Hátha szerencséd lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!