Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fontolgatom a szakítást, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontolgatom a szakítást, de nincs hova költözzek, van e valami megoldás?

Figyelt kérdés
Sokat veszekszünk, megbeszeljük de sose változik semmi. Erősen fontolgatom a szakítást de nincs annyi pénzem hogy albérletbe költözzek. Szüleim más városba laknak. Nekem itt az egyetem és a munka, nem szeretnék haza költözni es abba hagyni az egyetemet, jelenleg közösen bérelt lakásba lakunk. Van 1 barátnőm akihez mehetnék de az csak átmeneti megoldás lenne. Bizonytalan vagyok, próbálom megbeszélni a problémáinkat a párommal és sikerül is, aztan 2 nap múltán ugyanaz a probléma felüti a fejét és hiába beszéltünk át mindent. Úgy érzem minden fontosabb neki mint én, elfelejti ha meg beszélünk egy közös programot, azt is ha segítséget kérek tőle. És erre az a válasza, 'ha nem az ő érdeke nem tartja észbe a dolgokat'. De ez csak a velem kapcsolatos dolgok, ha a haverja kéri meg valamire, ugrik. Véleménye szerint, nekem ugyis elmúlik a haragom, és nem látja értelmét, hogy változtassunk.

2019. júl. 26. 09:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hűha, nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Tényleg azt hiszi, hogy vele maradok mert nincs hova menjek. Amúgy azért nem maradhatok az albiban ahol jelenleg lakunk, mert az ő nevén lett ki bérelve. És ő amúgyis el akar költözni egy kisebbe, annó amikor kibéreltük ezt a lakást akkor nagyon szorított az idő és azért választottuk ezt, de nem használjuk ki az egész lakást es a számlak is nagyok egy ekkora lakásra. Köszi meg egyszer
2019. júl. 26. 13:20
 12/12 anonim ***** válasza:
58%
Mégjobb, fogod a cuccod és mész.
2019. júl. 26. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!