Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen megoldás lehet ilyenkor?
Kb a szomszéd asszonka ilyen nálunk, lassan már kinyírja a gyerekeit, mindennapos az őrjöngése, csörömpölése, idegrohamai.
Gyógyszeresen simán kezelhetőek lennének az ilyen ideggyogyók, nem igaz, hogy a környezete nem veszi észre, valami defekt van az illetőnél.
Baj az, hogy a páciens meg van győződve 100%-ban arról, hogy teljesen normális.
Az esküvőt leszámítva, törtènt valami?
Az eddigi vitáitok milyenek voltak?
Amikor vissza jön egy ilyen elcuccolásból, akkor mit mond? Vagy mit mond, amikor össze pakol ès mègsem megy el? Gondolom te marasztalod, de mièrt marad?
Hu en ahogy vegigolvastam teljesen azt hittem, hogy a parod a ferfi es te vagy a no :O most kicsit ledobbentem..
Igazabol sok kerdes nincs, marmint ha ez a helyzet es nincs javulas, neked is jobb hosszutavon ha elvaltok. Nem azt kell nezni, hogy hany evesek vagytok meg miota hazasok, nem kell foglalkozni az emberek velemenyevel, most meg siman van idod keresni egy normalis not, akivel boldog vagy es jol erzed magad.
Egyebkent kivancsi vagyok, hogy eskuvo elott milyen volt a kapcsolatotok? 100%-ig szuper volt minden? Nem volt semmi arra utalo jel, hogy agressziv lenne vagy hogy van egy “kattanasa”? (Sajnalom, nem tudok mashogy fogslmazni.)
Meg annyi jutott eszembe, hogy gondolj bele ha eskuvo utan igy megvaltozott a viselkedese, mi lesz skkr ha gyereketek lesz? :(
Oszinten sajnalom, hogy ez tortent veled, mert mondhat itt kulso szemmel barki barmit, lelkileg piszok nehez szakitani/elvalni.. :(
Kitartast!
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!