Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő? Úgy érzem, erre nincs jó megoldás.
Nekem is lehozo lett volna ilyen hoteles dolog.
Fizesd ki es offold
Ha a kérdés igaz, akkor:
- fizesd ki neki a foglalást
- kezdj el spórolni egy jó pszichoterapeutára, mert érdemes lenne utánamenni lelkileg ennek a dolognak, ha ilyen ovis módon reagálsz más szituációra is az életben, az elég rossz lesz számodra, szerintem.
Ha a kérdés nem igaz, hanem kamu: kívánom, hogy ingergazdagabb életed legyen.
Az a minimum, hogy kifizeted neki a foglalást, és elnézést kérsz.
Aztán kíméletlenül elgondolkodnék és a mélyére mennék annak a helyedben, hogy ahelyett, hogy közölted volna a barátoddal, hogy a viselkedèse hogy esik neked, ès legyen szíves változtatni, mert szàmodra ez elfogadhatatlan, miért ezt az opciót választottad, ami amellett, hogy végtelenül primitív, még eszetlen is, mert ezzel magadat is megszívattad volna (sőt, még így is megtetted), mert alapvetően nem csalnád meg a másikat. Akkor hogy jut eszedbe pont ez???
És mit gondoltál, milyen érzés lesz utána??
Kicsit gondolkodni kellene, mielőtt cselekszel, és a következményekkel szàmolni.
Szerintem inkàbb szakítsatok.
Ha minden konfliktushelyzetet félrekeféléssel tudsz csak megoldani, ott régen rossz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!