Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a teendő? Úgy érzem, erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő? Úgy érzem, erre nincs jó megoldás.

Figyelt kérdés
A párommal volt egy kis konfliktusunk, utána nagyon hülyén viselkedett velem, teljesen jogtalanul, sok bántó dolgot mondott, megharagudtam rá, és úgy döntöttem, hogy visszavágás képpen megcsalom, gyorsan kerítettem is magamnak partnert, a lehető legközelebbi alkalmas időpontot össze egyeztettünk. A pasi, akivel megbeszéltem a dolgot egyből elintézett minden részletet... Előre utalással lefoglalta a szobát stb. Azóta már rég megbántam, hogy egyáltalán ilyen jutott eszembe, kibékültünk, szeretem a páromat és nem akarom megcsalni, de közben ott a másik pasi, aki írogat, hogy mennyire várja és ehhez hasonlók. Hogy küldjem el, amikor már pénzt költött erre? Mit csináljak? Megemlítsem a páromnak?

2020. okt. 12. 02:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Had egészítsem ki kicsit a dolgokat, megoldottam a problémát, de nem vagyok r*banc és ahhoz hasonlók, nagyon régóta együtt vagyunk, és soha nem csináltam még ehhez hasonlót sem, volt egy hirtelen hozott rossz döntésem, ami kétség kívül hiba volt, de nem tettem semmit. Megmondtam a másik pasinak, hogy felejtse el a dolgot, kifizettem neki amit kellett, de úgy döntöttem nem mondom meg a páromnak, mert azért nem kell szégyelnem magam, hogy rossz dologra gondoltam az ő viselkedése után. Köszönöm a kultúrált válaszokat.
2020. okt. 12. 22:52
 12/12 Noren1989 ***** válasza:

Egyhősvagy.

Ja nem. Egy ócska, elhallgatós cafka.

2020. okt. 12. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!