Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, csak őszintén rossz érzést kelt ez bennetek, hiányérzetetek van ilyenkor?
Nem tudom mióta vagy vele, de ha 2-3 napot nem bír ki szexuális dolgok nélkül és te olyan lábtörlő vagy, hogy engedsz neki akkor nem vagy normális.
Már rég belerúgtam volna a golyóiba, hogy érezze a "törődést", vagy fájdalmat.
Igazság szerint azt se hiszem el, hogy nem létezik menstruációs görcsök elleni ellenszer, vagy, hogy annyira fájna ha te kielégíted orálisan.
De egyébként lényegtelen, hogy vannak-e fájdalmai a nőnek hiszen köztudott hogyha a nőnek nincs kedve szexelni, vagy orális szexet nyújtania akkor nem kötelező.
Sőt ha nem is menstruál akkor is mondhat bármikor nemet. Továbbá még a férfi is bármikor elutasíthatja a nőt.
Erre fel te simogatod amikor pihenni, aludni kéne és még ki is elégíted.
Ilyen szeretetkurwát persze, hogy kihasznál.
Én inkább azon gondolkodnék el a helyedben, hogy hol van, egyáltalán van-e önbecsülésed amikor már nem egyszer játszotta el, hogy ő nem bír a farkával és te annak ellenére vele vagy...
Köszönöm szépen, hogy bemutattad magad milyen észkombájn vagy a kérdezővel együtt.🤣🤣🤣
A kérdező leszopja, sőt direkt beindítsa és aztán rá fogja, hogy milyen primitív. Éljenek a buta nők!😂😂😂
"A kérdező leszopja, sőt direkt beindítsa és aztán rá fogja, hogy milyen primitív. Éljenek a buta nők!"
amúgy képzeld, férfi vagyok. de a te gondolkodásod odáig terjed, hogy a nők milyen hülyék és cső.
Jó, akkor igaza van a #12-nek? Vagy neked van igazad #15 és #13?
Mégis melyik nő van olyan hülye, hogy görcsölés közben leszopja a párját és amikor írják neki válaszul, hogy fszfej a párja ő még neki áll ellentmondani, hogy nem az?
Ha nem fszfej akkor a kérdező hülye. Ennyi. Le lehet pontozni.
Normális nő fájdalmak közepette egyáltalán nem szopja le a párját és nem is sinogassa a hátát, karját, arcát mert örül, hogy él.
Elég gáz, hogy nem bír ki pár napot. Ha tudom, hogy a szerettem szarul van, akkor nem erőltetem azt, amit nem tud (nem is az, hogy akkor nincs hozzá kedve, de még rosszabbul is lesz tőle) és nem veszem izgatásnak a sima szerető simogatást. Elég önző.
Exem csinálta azt, poénból, hogy amikor menstruáltam, direkt felizgatott (nem térek ki rá, hogy miért probléma, hosszú és nem lényeges. Én neki elmagyaráztam, és direkt kértem hogy ne) mert valamiért vicces volt neki a heccelés. Na, az mondjuk paraszt dolog :D A tiéd egyáltalán nem ez a kategória.
15 vagyok...semmi közöm a 13-as válaszhoz.
Az egyes volt az enyém.
Egy normális férfi megérti ha menstruál a párja és nem basztatja, simogatja is. Legalábbis én ilyen phccsel még nem voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!