Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz az, hogy a férfiak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy a férfiak nem szakítanak, amíg nincs új nő?

Figyelt kérdés

Nekem ez a tapasztalatom, hogy ők simán elvannak egy szar kapcsolatban is, vagy ha szakítanak is, visszamennek egy hét után. Gondolom nem bírják szex nélkül és jobb nekik egy rossz kapcsolatban is, mert legalább heti egyszer kétszer vagy többször juthatnak szexhez, míg ha szinglik, melósabb keresni erre valakit. Velem is volt olyan, hogy exem konkrétan kimondta, hogy nem szeret velem beszélgetni, találkozni, na de szakítani nem akart, aztán amikor mégis, akkor kiderült, hogy ki miatt. Azok az exeim, akik velem szakítottak, mindnek egyből lett új nője, barátnőmmel is ugyanez történt.

Ennek tényleg a szex lehet az oka? Nőként is kell a szex, de én voltam két évig szingli és bár hiányzott, de azért megvoltam nélküle.

jan. 23. 10:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%
Nőként mondom, hogy ez a nőkre pont annyira igaz, csak ők nem a szex miatt maradnak.
jan. 23. 10:41
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Megelőzött az #1, azt akartam írni amit ő, mármint a nők se különbek mert a kapcsolatfüggőség valaki egyfajta személyiségzavar. Nem válogat, hogy nő vagy férfi.
jan. 23. 10:46
 3/22 anonim ***** válasza:
94%

Férfi vélemény

Sok esetben azt tapasztalom, hogy amikor egy nő azt mondja, hogy a kapcsolata már haldoklik akkor a férfi még teljesen jól el van a kapcsolatban, mondhatni mások az igények és elvárások.

Ha egy férfi megkapja az alap dolgokat a párjától akkor nem fog szakítani indokolatlanul, persze egy új nő aki fiatalabb és csinosabb az már egészen más tészta. Férfiak zöme a jelennel és a nagyon közeli jövővel foglalkozik, a Nők ezzel ellentétben folyamatosan előre terveznek,megírják a forgatókönyvet akár évekre előre és ha valami nem úgy történik ahogy elképzelték......nos akkor a férfi repül mert nem "boldogok". Ha a férfi nem akar már hazamenni, egy mondatot sem szól az asszonyhoz, nem akarja gerincre vágni, akkor kezdhet aggódni, mert valószínűleg már máshol járnak a gondolatai.

jan. 23. 10:49
 4/22 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ez nem feltétlen kapcsolatfüggőség.

Inkább kényelem, sokan úgy vannak vele, hogy egy langyos kapcsolat sok szempontból jobb mint egyedül éldegélni.

jan. 23. 10:51
 5/22 anonim ***** válasza:
82%
Rám nem igaz. Megdőlt az elmélet?
jan. 23. 10:55
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinél előfordul , nő férfi egyaránt.
jan. 23. 10:56
 7/22 anonim ***** válasza:
39%
Velem haromszornis szakitottak igy, hogy nem volt mas a kepben. Szoval van ilyen. Nem gyokerekkel kell egyutt lenni, akik csalfak. Vannak tisztesseges emberek.
jan. 23. 11:03
 8/22 anonim ***** válasza:
42%

A férfiak szerintem könnyebben "leragadnak" és véldegélnek az "elvagyunk" státuszban. A nők akik folyton áltozást, pörgést akarnak, a legtöbb férfi simán éli az életét nyugisan, csendben, elvan a megszokott hétköznapokban és nem vágyik olyan jellegű változásokra. Főleg egy bizonyos kor után.

A legtöbb férfinek az bőven jó kapcsolat, ha van otthon valaki aki várja őket, rend van, tisztaság és a munkahelyi stressz után nem kell még otthon is a baromságokat hallgatni. Sajnos ez csak a legtöbbeknek álom, de nagyjából azért erre vágyik szerintem mindenki.

jan. 23. 11:07
 9/22 anonim ***** válasza:
83%
Ez nem a szexről szól, hanem hogy nem bírnak egyedül lenni.
jan. 23. 11:09
 10/22 anonim ***** válasza:
88%

Ha nem kívánom a párom, és csak a zsörtölődés, vagy vita van, vagy alig várjuk, hogy reggel elhúzzunk dolgozni, akkor elhagyom azonnal.

Azt pedig, hogy kivárjam míg jön más, ahhoz nekem nincs türelmem. Nincs kedvem ki tudja meddig színészkedni.

jan. 23. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!