Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz az, hogy a férfiak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy a férfiak nem szakítanak, amíg nincs új nő?

Figyelt kérdés

Nekem ez a tapasztalatom, hogy ők simán elvannak egy szar kapcsolatban is, vagy ha szakítanak is, visszamennek egy hét után. Gondolom nem bírják szex nélkül és jobb nekik egy rossz kapcsolatban is, mert legalább heti egyszer kétszer vagy többször juthatnak szexhez, míg ha szinglik, melósabb keresni erre valakit. Velem is volt olyan, hogy exem konkrétan kimondta, hogy nem szeret velem beszélgetni, találkozni, na de szakítani nem akart, aztán amikor mégis, akkor kiderült, hogy ki miatt. Azok az exeim, akik velem szakítottak, mindnek egyből lett új nője, barátnőmmel is ugyanez történt.

Ennek tényleg a szex lehet az oka? Nőként is kell a szex, de én voltam két évig szingli és bár hiányzott, de azért megvoltam nélküle.

jan. 23. 10:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a szexről szól, az egyik válaszoló jól összefoglalta.

Na meg az sem mindegy, mit takar egy rossz kapcsolat. Ahol állandóan feszültség van, veszekedések és viták, kíváncsi se vagy már a másikra.. ilyenben épeszű ember nem marad benne szex miatt sem.

Viszont ha egy kapcsolat csak leült, kihűlt, nincs már meg a láng de végülis elvannak, mert jobb valakivel még ha nem is az igazi már az egész. Ilyenkor van az nemtől függetlenül, hogy jön egy friss szerelem, amiért az egyik fél dobbanthat. Ez nemtől független.

jan. 23. 19:40
 22/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem a szex az oka.. a fefiak tobbsege 1 ev utan megunja azt a pncit amibe tomkodik az egeszseges ember max 3-4 honap utan..
jan. 24. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!