Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Egy több éves párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Egy több éves párkapcsolat esetén mennyi szexmentesen töltött idő után mondanátok azt, hogy ez a párkapcsolat nem működik és szakítanátok? Egyáltalán lehetséges visszaút?

Figyelt kérdés
30 évesek vagyunk, 5 éve együtt. Eleinte akár naponta többször. 2-3 éve elkezdett ritkulni, meg csak misszionárius pózra volt hajlandó. Több mint egy éve meg már semmi. Amikor kezdeményeznék, soha nincs olyan kedvében, "majd holnap". Ami nagy kár, mert minden másban meg nagyon jól megértjük egymást.
tegnapelőtt 19:55
 1/9 A kérdező kommentje:
Félreértések elkerülése végett én vagyok a történetben a férfi, és nekem lenne kedvem szexelni.
tegnapelőtt 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Ha csajnak van pénze, akkor vele maradok.

A szex másodlagos.

tegnapelőtt 20:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem haragszol, ha nőként válaszolok.

A szexmentesség egy dolog. Azt át lehet hidalni ilyen-olyan segédeszközökkel. Az viszont instant szakítóok, hogy nem őszinte veled a barátnőd. Nem mondja meg mi baja van, hiteget, miközben nyilvánvaló hogy nem akar már lefeküdni veled.

tegnapelőtt 20:03
 4/9 A kérdező kommentje:

#3 Dehogy baj! Bármilyen tanácsot szívesen fogadok!

Most jut eszembe, hogy egyszer elkottyantotta, hogy saját magának nem tetszik, mert felszedett jó néhány kilót. Én természetesen mondtam neki, hogy nekem így is ugyanúgy tetszik (de hogy saját magának akkor se tetszik...).

A fogyás érdekében viszont nem tesz semmit.

A "majd holnap" viszont valóban nem őszinteség, csak a probléma eltolása.

tegnapelőtt 20:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként biztosan nem bírnék ki 1 évet párkapcsolatban szexmentesen.

Ha nem vagytok összeházasodva még a menekülőutad is szabad, komolyan el kéne beszélgetned a pároddal, hogy ez nem fog sokáig működni ha továbbra sem hajlandó szexelni veled.

27N

tegnapelőtt 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:

hát én már kb a falat kaparnám, a helyedben.

34/F

tegnap 02:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Volt, hogy én is híztam a kapcsolatomba v. éppen a párom, mégsem múlt el attól a vágyam.
tegnap 07:05
 8/9 anonim ***** válasza:

1 év komoly kapcsiban szex nélkül?

Ez már komoly szakító indok. Mekkora a kukac ? Hogy teljesít ? Nincs neki titokban más?

tegnap 10:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Max 3 hónap.
tegnap 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!