Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Egy több éves párkapcsolat esetén mennyi szexmentesen töltött idő után mondanátok azt, hogy ez a párkapcsolat nem működik és szakítanátok? Egyáltalán lehetséges visszaút?
Ha csajnak van pénze, akkor vele maradok.
A szex másodlagos.
Remélem nem haragszol, ha nőként válaszolok.
A szexmentesség egy dolog. Azt át lehet hidalni ilyen-olyan segédeszközökkel. Az viszont instant szakítóok, hogy nem őszinte veled a barátnőd. Nem mondja meg mi baja van, hiteget, miközben nyilvánvaló hogy nem akar már lefeküdni veled.
#3 Dehogy baj! Bármilyen tanácsot szívesen fogadok!
Most jut eszembe, hogy egyszer elkottyantotta, hogy saját magának nem tetszik, mert felszedett jó néhány kilót. Én természetesen mondtam neki, hogy nekem így is ugyanúgy tetszik (de hogy saját magának akkor se tetszik...).
A fogyás érdekében viszont nem tesz semmit.
A "majd holnap" viszont valóban nem őszinteség, csak a probléma eltolása.
Én nőként biztosan nem bírnék ki 1 évet párkapcsolatban szexmentesen.
Ha nem vagytok összeházasodva még a menekülőutad is szabad, komolyan el kéne beszélgetned a pároddal, hogy ez nem fog sokáig működni ha továbbra sem hajlandó szexelni veled.
27N
hát én már kb a falat kaparnám, a helyedben.
34/F
1 év komoly kapcsiban szex nélkül?
Ez már komoly szakító indok. Mekkora a kukac ? Hogy teljesít ? Nincs neki titokban más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!