Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex nélkül is működhet egy párkapcsolat ?
Két aszexuális ember közt működhet,
Ha az egyikük nem szexel, de egyiküket sem zavarja, ha a másik mással van, az is.
De ha az egyikük nem akar, a másiknak lenne rá igénye, de így nem jut hozzá, az szerintem nagyon necces.
De nem mindegy, hogy 60 évesen vagy 30 évesen történik.
Negyvenes éveinket tapossuk párommal .
Amióta 4 éve szült , az óta tapasztaltam nála azt , hogy rohamosan csökkenni kezdett a szexuális étvágya .
Még én , majd meg őrülök , annyira kívánnám vele a szexet , ha nem is minden nap , de legalább heti 1 x !
Szinte teljesen elutasító lett , meg is jegyezte , hogy egy kapcsolathoz nem kell feltétlenül a szex szerinte .
4/4
Akkor ez szerinted így jó? Ez erre utalna? Itt válás lesz vagy az a tipikus elhidegült házasság, amikor papó kint a kamrában egész este, mamó meg bent nézi a Lángoló Szíveket és alig beszélnek. Sok-sok ilyen kapcsolat van középkorúaknál és felette.
Párom szerint ez így neki jól megfelel ! De azt mondja , hogy szeret engem .
Nekem ez így egyáltalán nem jó , annak ellenére , hogy még kötődök hozzá érzelmileg .
Nem is értem , hogyan lehet valaki ennyire el utasító , ha valóban szeret !?
"Párom szerint ez így neki jól megfelel "
Más qurogatja, qurogatta előtted is, de nem akarta elvenni. A gyerek sem tőled van. Csináltass tesztet.
Sok párkapcsolat szól arról, hogy "jól működik, amíg igényeimet kielégíted", "amikor akarom akkor te is akarod" stb.
Mehettek terápiára is, megbeszélni mi lenne a jó, hogyan lehet segíteni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!