Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex nélkül működhet jól egy párkapcsolat?
Tudom nem könnyű, de ameddig nem tudsz tenni ellene így fogadd el magad. Nem a plusz 15kg miatt, hanem azért, hogy így is szexinek és kivánatosnak érzed magad. Nehéz dolog, de ha a párod látja, hogy majd kicsattansz: sugárzik belőled az energia, a boldogság, a magabiztosság és nem csak a mamit látja benned, hanem azt a lehengerlő nőt, akivel összejött hidd el, hogy meg fog kívánni.
Ha tényleg annyira hihetetlenül zavar az "új" külsőd, akkor próbáljatok szemek nélkül szerelmeskedni. Ezt lehet a kalsszikus sötétben, vagy akár egy szemtakaróval is kivitelezni. Így nem a látványon kell rágódni egyikőtöknek sem, hanem csak átadjátok magatokat az érzésnek.
Kitartást!
Működhet. Nálunk is hasonló volt a helyzet, de az első gyerek születése előtt majd fél évig nem volt szex, majd a születése után fél évvel volt 1-2, akkor újra teherbe esett és megint kimaradt vagy 1 év. Szóval 2 év alatt kb 3 feküdtünk le egymással. Hozzá lehet szokni, főleg gyerkőcök mellett olyan fáradt az ember az kialvatlanságtól, hogy szinte nem is kívánja.
Próbálj egy kicsit foglalkozni magaddal, kérj segítséget ha lehetséges és menjél el fodrászhoz, edzőterembe. EZ a te érdeked is, ne várjál a párodra, hogy megfogja a kezed. Van néhány olyan edzőterem ahol szakértő emberek vigyáznak a babákra miközben az anyuka sportol, ki kéne próbálni.
70 kg az semmi, úgy értem egyáltalán nem sok sztem, pláne szülés után.
én 78 voltam, és nincs gyerekem.
most 1 hónap alatt fogytam több mint 10 kg-t, a stressz és betegség miatt.
inkább örülj, h. egészséges vagy és élvezd az anyaságot.
az a férjed hibája, ha ilyenkor lelkileg nem támogat és nem érezteti, h. így is szeret és kíván.
Mindkettőtök hibás.
Le kell ülni megbeszélni.
Te igen is lefogyhatsz.
Szerezd vissza az önbizalmad.
Ne csak feküdj mellette, kezdeményezz. Vagányan, szexin.
Én nem törődnék ebbe bele.
Ezt a témát ne kerülgessétek ha minden egyebet meg tudtok beszélni.
Bizonyos kor felett (pl. 50 év) már működhet szex nélkül egy kapcsolat, de alatta már kevésbé hiszek benne, hosszabb távon meg főleg nem.
Maga a súlyod, az alkatod változása még nem ok arra,hogy kerülje a párod az együttléteket.
Biztos vagyok benne,hogy amennyiben beszéltek róla megtaláljátok a választ és a megoldást.
Igy örökké kétségek fogsz élni, türelmetlen, bizalmatlan leszel,és ha nem beszéltek erről most,egy idő után már nem is tudtok.
Az is lehet,hogy a párodat valóban zavarja az,hogy megváltoztál külsőleg, de akkor ezt mondja el, kedvesen, kevésbé bántóan is megteheti ezt.Ha mégsem ez áll a háttérben, csak pl. látja,hogy a baba gondozása fáraszt, és azt akarja,hogy inkább pihenj, akkor ezen könnyen tudtok változtatni.
Kommunikáció nélkül nem megy, kommunikációval minden megoldható, én hiszek ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!