Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szüneteltetnétek a kapcsolatot, ti mennyi idő után keresnétek meg a párotokat?
Pl. abban az esetben, hogyha az egyik fél pár napot kér, míg lerendezi a sorait, de ezen felkapjátok a vizet és nem válaszoltok a legutóbbi üzenetére. Megkeresnétek még utána? Vagy a másik oldalról, ti mennyi idő után írnátok rá a másikra, hogy miért nem válaszolt?
Számotokra mennyire lenne elfogadható, ha a "pár nap" magányt kérő fél már minimum 2 hete nem keres? Ezután teljesen elengednétek?
Erőltessen egy kis jómodort magára és beszéljük meg normális hangnemben. Akinek napok kellenek ahhoz, hogy lenyugodjon, nem elég neki kiszellőztetni a fejét pár óra alatt vagy aludni rá egyet, az nem az én emberem. Nevelgesse az apukája meg az anyukája.
32/f
Ez attól is függ, hogy egyik - vagy mindkét - fél EGYEDÜLÁLLÓ életvitelt folytat-e a hétköznapokban.
Esetleg a felmenő családtagok anya, apa, nagyszülők, stb. is élnek-e még?
A fent említettekkel milyen a viszony, illetve az egyéb társas kapcsolatokban (munkahely, iskola, tanfolyamok, egyéb szabadidős ismeretségi szálak hogyan működnek, stb.)
Az egyéni temperamentum és az élettapasztalatok összesége is meghatározó.
Nálam leginkább a közösségi szolgálatban végzett élettapasztalatok összessége kezdett dominálni az utóbbi másfél esztendőben.
Csak általánosságban akartam kérdezni a dolgot, de kénytelen leszek konkretizálni, ha már rákérdeztetek.
Nálunk az okozta a feszkót, hogy nem tudok nyáladzani, romantikus lenni, szeretleket kimondani (én vagyok a nő) és emiatt - a tetteimmel hiába bizonyítottam - azt hitte, hogy én nem szeretem úgy őt viszont. Emiatt pedig feltörtek benne az emlékek az exéről... Az exét örökre elvesztette (az anno meg is csalta), akkor se tudna visszamenni hozzá, ha akarna.
Szóval az a "kedvesem" problémája, hogy két embert szeret, ezért kért pár nap magányt. Lekorholtam, hogyha az kell neki, akkor soha nem fogom keresni, de erre mentegetőzött, hogy csak pár napot adjak. Megadtam, de nem válaszoltam. Posztolgat depis, érzelgős dalokat Facebookra, de ennyi telik tőle. Az én részemről vége a dolognak, nekem ennyi idő pont elég ahhoz, hogy kiábránduljak valakiből.
Úgyhogy a kérdésem arra vonatkozott, hogyha ti az én helyemben vagy az övében lennétek, mit tennétek? Az én helyemben is ráhagynátok és simán továbblépnétek? Az ő helyében felkeresnétek még egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!