Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex nélkül működhet jól egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex nélkül működhet jól egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Történetünk a következő: párommal terhességem előtt jól működtek a dolgok, nagyon jókat szexeltünk, el sem tudtam képzelni hogy nekünk valaha lesz ilyen problémánk. Aztán teherbe estem, egyre nagyonb lett a hasam elkezdtem hízni ezzel együtt ritkultak az együttlétek, arra hivatkozva nehogy baj legyen a babával. Megkèrdeztem az orvosomat élhetünk e nemi életet, ő azt mondta a 35. Hétig semmi akadálya. A terhességem elején 4-5x ha szexeltünk. Aztán a 4.-5. Hónaptól egyáltalán nem. Megszültem a babánkat. Alig ment le a sulyombol valami. (55 kiloval lettem terhes) és most szülès után 2 hónappal vagyok 70 kilo. A combom, mellem tele lett striával, és a szoptatástól megis ereszkedett a mellem. Zavar a külsőm, semmi önbizalmam én emiatt nem is kezdeményezek, de az a baj hogy ő sem és semmi jelét nem mutatja hogy kívánna akár egy kicsit is. Én pedig majdnem minden nap megdicsérem. Már semmi önbizalmam nincs. 11 hónap alatt 4x -5x szexeltünk és még csak nem is próbálkozik. Mondja néha hogy este lesz... aztán az a vége hogy elalszik a kicsi mi meg csak fekszünk egymás mellett és nézünk valami filmet. Persze az éjszakázások miatt fáradtabb vagyok, de a babóhoz én kelek fel esténként és még így is lenne hozzá energiám. Nagyon félek hogy ráfog menni a kapcsolatunk. Én is alig birom már, elsem tudom képzeni ő hogy éli ezt meg. Nem hinném hogy megcsal mert az ideje nem engedi és nem vettem észre semmi jelet ami erre utalna, îgy megbízok benne. Mindig mindent megtudunk beszélni, de ezt a témàt valahogy kerüljük. Jelenleg a baba tartja bennem a lelket hogy miatta változott meg a testem és érte vagyok. Ő ad most boldogságot nekem.

2019. jan. 29. 05:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kérdező.Ez a téma nagyon megosztó.En megmondom őszintén nem nagyon értem a parod.A legszebb időszak a kismamasag,és minden normális ferfi,férj megérti hogy egy terhesseggel szulessel valtozik a nő teste.Persze mindig vannak kivetelek,irigylem is őket de a legtöbben nem vagyunk olyanok.Fiatalok vagytok hogy szex mentes életet éljetek.Nem kerdeztel meg ra ovatosba a parodnal hogy esteleg azért nincs szex mert hiztal,strias lettél vagy mi a baj.Semmi szégyellni való nincs ebbe,hisz férj és feleség vagytok.Gyermeketek van.Meg nincs késő..
2019. jan. 29. 10:18
 12/18 anonim ***** válasza:

Már rögtön az első pár válaszon megakadt a szemem. Nem, ne kezdjen el diétázni, amíg szoptat! Figyelni kell az étkezésre, sok gyümi meg zöldség, kevesebb CH, inkább teljes kiőrlésű liszt, de ez nem a koplalás időszaka.

Ha tényleg jó a viszonyotok, ülj le vele, és beszélgess! Mondd el nyugodtan, hogy zavar az, hogy meghíztál, ő meg erre csak rátesz egy lapáttal. Nem vádolni kell, csak mond meg neki, mit érzel.

2019. jan. 29. 11:22
 13/18 anonim ***** válasza:
#12 ki tanácsolt koplalàst? Én nem látok ilyen választ.
2019. jan. 29. 11:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha nincs rá nyomós ok, pl átmeneti betegség vagy ilyesmi, akkor nem. Az már nem párkapcsolat. Beszéljétek meg, a gyerek ne legyen kifogás. Ha még szeretitek egymást, és akarjátok ezt a kapcsolatot, akkor ideje lépni, mielőtt teljesen eltávolodtok egymástól. Már ha nincs késő... Egyáltalán nem egészséges állapot ez. Nem 70 évesek vagytok, hogy már nem működik a szerszáma és ez a baj. Aki akarja, gyerek mellett is megoldja a dolgot.
2019. jan. 29. 19:03
 15/18 anonim ***** válasza:

Te kivannad a ferjed 15kg plusszal?

En terhesen maradtam egyedul+ kisgyerek es a baba 6hos koratol edzettem jobb esti program hijan. Szoval ha segitseg nelkul 2gyerekkel kivitelezheto akkor neked is menni fog. A boldogsagod a csaladod, nem a gyereked. Ha lefogysz, noni fog az onbizalmad es nemcsak kiegyensulyozott leszel hanem fitt es kivanatos is, sot a libidod is visszajon. Minel jobban eltavolodtok annal nehezebben fogod visszaallitani a gyerek elotti allapotot.

Biztos szex nelkul is mukodik de minek temetitek el magatokat fiatalon?

Ahogy elottem irtak, kevesebb szenhidrat, tobb mozgas.Szoptatas mellett is nyugodtan.

2019. jan. 29. 20:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Keresd meg valamelyik Regenor csoportot a facen. Annál a fogyás csak mellékhatás, miközben annyit eszel, amennyit akarsz. Ráadásul a striáid is jó eséllyel halványulni fognak. Ha a férjed is kipróbálja, az ő hormonháztartása is rendbe jön, s talán újra nőként tekint majd rád.
2019. jan. 30. 17:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Röviden a válaszom: nem. Nem működhet. Megértem hogy érzed magad, hasonlóképp vagyok még én is küzdök kissé az átrendeződött testképemmel, pedig másfél éve szültem. Azt gondolom, hogy az ilyen fontos dolgokról mindig beszélni kell, ne kerüljétek a témát. Hozd fel te az egyik ilyen este amikor elaludt a kicsi és csak fekszetek egymás mellett. Mondd meg neki, hogy bizony nagy szükséged van a fizikai közelségre mert nem érzed magad kívánatosnak. Lehet hogy ő csupán kímélni szeretne mert azt hiszi hogy a kicsi mellett túl fáradt vagy a szexhez. Illetve kezdeményezz te szexet heti 4x-5x. Engem még egyszer sem utasított el a párom, még fáradtan sem. Ami pedig a testképet illeti, könnyebb mozgást nyugodtan csinálhatsz, bár ami engem pl. a tükörben zavar, az nem zavar az ágyban mert ott és akkor csak a párommal ketten vagyunk és a célunk, hogy örömet adjunk és kapjunk, szóval ez ne legyen kifogás a kezdeményezésre. Masszíroztasd meg vele a melled minden nap, így nem fog csomósodni sem és erre való testápolóval a striák is halványodnak. 31/N
2019. jan. 30. 17:52
 18/18 anonim ***** válasza:
13-as, már nincs itt a válasz. Gondolom töröltették, mert elŕg troll választ adott.
2019. febr. 3. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!