Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl gondolom? infó lent
Sziasztok,
A napokban mondta a párom, hogy az egyik barátja szakított a barátnőjével. A szakítás napján meg is csalta.
Ő viszont nagyon helyeselte, hogy így viselkedett.
*Előzmény részünkről: volt anno h pár napig szüneten voltunk.
Rákérdeztem, tőle egyből, hogy te is ezt csináltad mikor szakítottunk? Furán egy ideig hallgatott, majd azt mondta nem. Meg egyéb hülye szöveggel "kimagyarázta" magát.
Szerintetek?
"Szakítás napján meg is csalta". Akivel már szakítottak, azt nem lehet megcsalni. Szóval mi a kérdés?
Egyébként ha ti is szakítottatok, akkor ahhoz nincs közöd, hogy abban az időszakban mi történt :) Szóval kár a bajt generálnod. Nincs okod vádaskodni!
hát szombaton reggel csalta meg, és aznap délután közölte vele.
Azért az őszinteség kell.
Hát nem azért, de szüneten voltunk, majd egy kemény napra szakítottunk. Az okot add h félre menjen? Majd nyugodtan visszajön hozzám?
Nekem fontos az őszinteség!
Most nem ezen van a hangsúly. Szakítottunk, mert bekavartak, de még is újra kezdtük nem hagytuk az egészet.
Miért gondolod én nem vagyok vele őszinte?
Ha szakítás alatt megtette, mi a garancia h újra nem fogja? Semmi nem? :/
Egész este nem aludtam, ezen rágódtam.
Kérdező te összekevered a dolgokat!
Ha szakítottatok és akkor volt mással, az nem megcsalás.
Meg mi az, hogy mi a garancia, hogy nem teszi meg még egyszer??? Még egyszer mondom, nem csalt meg. Ha meg újra szakítotok és azalatt ő mással vígasztalódik, az nem a te dolgod. És egyébként, ha még egyszer odáig fajulnak a dolgok, hogy szakítotok, akkor én már eleve elgondolkoznék, hogy mi értelme a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!