Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem irritáló, vagy nem csak én gondolom így? (Lent több infó)
Igazából nekem is bejön a srác, csak eléggé furcsán ért...Mert kicsit gyerekesnek találom. =/
Nekem kissé már elegem van Babi néniből nem tudom ti, hogy vagytok vele...Ja, és nagyon szépen köszönöm második ,,válaszoló"! Átadom a szép szavakat. Lehet benne valami 3. válaszoló. Köszönöm az értelmes válaszokat!
jaj en utalom ha hulye vagy nyalas nevekkel becezget!! valami kedves, eredeti, jopofa nev nem zavar, amit valami kozos poen alapjan talalt ki, meg akkor sem ha furcsa vagy allatnev vagy barmi. de ez a szepsegem duma....
na meg a kep az total taszito!!! szedje le. minek teszi ki mas kepet?? meg ha a baratnoje lennel, akkor is gaz hogy csak teged tesz ki, nemhogy igy.
fúúúh... ilyen nekem is van msn-en.
hercegnőm, drágám, szépségem....pff
nagyon ki tud akasztani, pláne hogy már megkértem hogy ne hívjon így, meg mondtam neki hogy van barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!