Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez csak szerintem irritáló,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem irritáló, vagy nem csak én gondolom így? (Lent több infó)

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal és nem titkolja, hogy bejövök neki. Mikor beszélünk MSN-en szépségemnek hív meg ehhez hasonlók. E mellé még kirakta az én képemet saját profilképének MSN-re, ami szerintem eléggé gáz. =/ Van itt olyan lány aki ennek örülne, vagyis ennek a becézgetésnek, meg másik képét kirakom dolognak? Mondtam neki enyhén fogalmazva, hogy nem lehetne, hogy leszedje az én képemet és saját magát tegye ki és, hogy ne becézgessen így, mert kicsit zavaró tud lenni. Szóval ez mást is irritálna, vagy szívesen fogadná ezeket? (Nem vagyunk együtt) Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
2010. jún. 8. 20:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
fuh.. Nagyon kiborító tud lenni.. volt ilyen pasi nálam is.. De végre leráztam! :D Jah a fiatal állatkás voltam.
2010. jún. 9. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!