Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt hogyan éreznètek, rosszul gondolom?
Barátnőmmel emiatt van némi súrlódás köztünk. Ő támogat engem, de én kétségek közt élem a napjaim.
Családi vállalkozásainkban dolgozom. Viszont csak napi bejelentéssel. De hó vegen nem kapok fizetést. Cserébe úgymond kapok sokmindent a mindennapi élethez, sok szülői segítséget ha szükséges. Barátnőmmel is össze költöztünk fél eve es ebben is sokat segítettek.
Viszont ide oda rángatnak mikor hova menjek.. éjjel -is dolgozom De hiaba kapok sokmindent viszonzásképp, mégsem erzem azt h a munkám ki lenne fizetve.
Tesom is a vállalkozásokban dolgozik. Ő is megkapja a segítséget a szüleimtől de ő havi fizut kap. Nem vagyok ra féltékeny nem erről van szó. Nem akarok hálátlan lenni szüleimmel szemben mert sokan örülnének ilyen szülői háttérnek.
Fölösleges odaállni, nekik ő mindig egy kihasználható valaki lesz, akit egyszer láttak pelenkában, és ennyi. Ha eddig nem fizettek neki, mert nem tisztelték ennyire, ezután miért tennék.
Kezdj el munkát keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!