Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én gondolom túl?
3 éve vagyunk együtt a barátnőmmel. Idén végre tudtunk venni egy lakást közösen. Jövőhéten meglesznek a kulcsok, minden klappol, de most nyilván erre megy el a legtöbb pénz. Neki 1 hete volt a születésnapja, hétfőn meg a névnapja. Mikor (előtte) kérdeztem h mit szeretne ajándékként akkor azt mondta h békét és nyugalmat, ne költsünk el több pénzt. Így csak virágot kapott meg a kedvenc csokiját. 2 napja egy karácsonyi vásáros bódé mellett mentünk el és meglátott egy ezüstözött macskás fülbevalót. Imádja a macskákat ezért felajánlottam h megveszem neki. Visszautasította h 'annyira nem is tetszik'. Ma pedig megvette magának mert 'meggondolta' magát. Én meg olyan balfsznak érzem most magam. Komolyan azt hiszi hogy nem engedhetem meg h vegyek neki egyet?
Azt hozzáteszem h bűntudatom van h mégsem vettem neki semmit mert ő meg nagyon nagy élményt ajándékozott nekem idén nyáron a születésnapomon...
Karácsonyig van még idő. Meg tudod ajándékozni. Akkor még majd úgy adod neki oda, hogy te is meggondoltad magad.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!