Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is kikopott évek után a szex a kapcsolatból?
Figyelt kérdés
Nem kívánom a szexet vele egyáltalán.2022. jan. 1. 20:04
3/22 anonim válasza:
Nem. Heti többször összebújunk, kívánjuk egymást, intenzív a szex.
4/22 anonim válasza:
Voltak holtpontok 3 év kapcsolat után, aztán elkezdtem elrugaszkodni a megszokottól. Játékszerek, szexi ruha, helyszínváltás tud ezen segíteni. Most 5 évesek vagyunk, s mondhatom hogy jól működünk szexben is.
5/22 anonim válasza:
Igen, nagyon. Pedig csak 32 évesek vagyunk, 8 éve együtt. Én még csak vele voltam. Most akarunk majd gyereket, de engem ez a szexhiany elbizonytalanított. 32N
7/22 anonim válasza:
Nem kopott ki. Jó a szex, mindketten élvezzük. Miért mondanánk le róla?
8/22 anonim válasza:
Nálunk nem, de lehet csak még nem vagyunk együtt elég régóta hozzá :D Vannak/voltak hullámvölgyek ahogy alakul az életünk is (pl a terhességem alatt nem igazán vágytam a dologra, később ő stresszelt sokat a munkán és a pénzügyeken, ami az ő libidóját ölte meg), de ugyanez a helyzet a hullámhegyekkel is, amikor intenzívebb, jobb időszakot élünk (pl most, amikor egyébként is a tesóval próbálkozunk, de most éppen minden rendben az életünk egyéb területein is). Szerintem az normális, ha nem mindig ezer fokos a láng a kapcsolatban, viszont az már nem, ha kategorikusan ki tudod jelenteni, hogy ŐT nem kívánod most már. Nálunk ilyen a legmélyebb pillanatokban sem volt, de tény, mi még csak 8 éve vagyunk együtt, ennyi idő alatt még nem biztos, hogy eljut egy kapcsolat erre a szintre.
10/22 anonim válasza:
21 éve vagyunk együtt. Nem értettem a kérdésben a "szex" szót! Az mit jelent? Eszik vagy isszák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!