Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnál is kikopott évek után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is kikopott évek után a szex a kapcsolatból?

Figyelt kérdés
Nem kívánom a szexet vele egyáltalán.

2022. jan. 1. 20:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nálunk is ez a gond már 1,5 év után. :(

31/N 36/F

2022. jan. 2. 08:33
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Kevés van, de szerintem ez egy hullámvölgy a stressz miatt, amit még nem kezelünk megfelelően. Akkor működött megfelelően a szexuális életünk, amikor felszabadultak voltunk.

Csak 25 évesek vagyunk, 8 éves kapcsolatban, így remélem is, hogy ez változni fog.

2022. jan. 2. 10:08
 13/22 anonim ***** válasza:
Hát kikopott nálunk is. Már csak havi 1, esetleg 2 így hatvanévesen, 40 év után.
2022. jan. 2. 20:26
 14/22 anonim válasza:

Nálunk is,de mi külön is váltunk.Utóbbi időben szinte könyörögnöm kellet hogy legyen valami.Ma már élem az aktivak életét

F43

2022. jan. 2. 20:36
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értettem meg mi rossz a szexben, főleg ha már házasságól beszélünk. Körülöttem is vannak olyan emberek ahol minden klappol, akár anyagilag, akár emberileg, de az egyik félnek semmi kedve a szexhez. Na ez nekem magas! Főleg úgy, hogy pont az aktív fél tenne meg mindent a jó szexért.
2022. jan. 2. 21:57
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is leredukálódott havi 1-2 alkalomra de az is csak gyors menet, külön szobában is alszunk, 2 gyerekünk van de a kicsi a feleségemmel alszik én meg kiszorultam az ágyból. 30/F
2022. jan. 3. 11:28
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Akkor össze foglalhatjuk, hogy az emberek fele a házasság után elveszíti a libidóját. Ennek kifejezetten örülnek a szexuál pszichológusok meg a prostik. Mindkettő lerántja a pénzt a kuncsaftról, az előbbi elhiteti hogy lehet még szex elméletben, az utóbbi meg meg is adja. A lényegen valójában egyik sem változtat... Otthon már semmiképpen sem lesz szex.
2022. jan. 3. 18:21
 18/22 anonim ***** válasza:
#3, #7 Hány éves a kapcsolatotok? Gratula hozzá, hogy jól működik.
2022. jan. 3. 20:18
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Csak szerencse kérdése! Ha két, a szexet szerető ember összeházasodik, akkor ott sosem lesz gond azzal hogy kevés vagy rossz.

A probléma már a kezdeteknél ott van! Olyannal van a többség akikhez igazából nem vonzódik szexuálisan, vagy a "próbáljuk meg", vagy már az elején is megvolt a libidó különbség, csak reménykednek abban hogy változik a helyzet. Vagy szorongásból megjátszotta az elején hogy jó a szex, majd később elege lett a színjátékból.

De nem, az emberek szeretik magukat áltatni hogy biztos a stressz, a munka, a hormonháztartás. Aki szereti a szexet, az nem kifogásokat keres, meg nem szexmegvonással bünteti a párját.

2022. jan. 4. 14:24
 20/22 anonim ***** válasza:
Évek óta semmi 😞 40+ F
2022. jan. 15. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!