Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet rosszul érzem?

Figyelt kérdés

Elmondtam hogy úgy érzem az én igényem ami nekem fontos azzal nem törődik.

Az egyik ilyen hogy elmondtam hogy ne hagyja elől hetekig a ruháit, hanem becsulje meg annyira hogy elrakja ha nem is rögtön de egy két nap után ha már össze hajtogatom.

Nekem fontos mert ez is hozzá járul a rendhez.

Egyáltalán ebben a helyzetben nem kellene ezt éreznem?

tegnap 22:34
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

Ennyi? Összehajtogatod, de eltenni már nem tudod.

Figyelj, mérlegeld összességében ki mennyit tesz bele a kapcsolatba. Ha kb. egyenlően, és jó vele, akkor pakold már be azokat a cuccokat a szekrénybe. :D Ha meg mindent te csinálsz, akkor off. Nem olyan nehéz ez.

tegnap 22:38
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Lehet a bótos gyerek megint aki a parját terrorizálja mindig a haztartással.
tegnap 23:26
 3/4 anonim ***** válasza:
81%

Azt a problémád, hogy mosod, vasalod és hajtogatod az ő ruháit is, és az a gondod, hogy nem teszi be őket a szekrénybe ezek után?

Mik azok az egyéb igényeid, amikkel szerinted nem törődik?

Amúgy az 1. hozzászóló szerintem jól megfogta a lényeget.

ma 00:31
 4/4 anonim ***** válasza:
76%

Bótos gyerek, szerinted a te igényeiddel nem törődik, mert nem teszi be a ruhát a szekrénybe, amit TE bezzeg összehajtogattál.

Te meg elvetted tőle a lehetőséget, hogy valaha gyereke legyen, tíz évig hazudtál neki és hitegetted, elraboltad tőle a termékeny éveit. Kiidegelted a drága családoddal együtt. Minden napod fénypontja, ha itt tudod mocskolni idegeneknek. Évek óta még csak hozzá sem érsz, miközben már könyörög, hogy szexeljetek. Te mennyire is figyelsz oda az ő igényeire és érzéseire?

Indokold már meg, hogy miért fontosabb a te érzésed, mint az övéi? Miért kell előbb neki mindenben, de az utolsó piszlicsáré baromságig mindenben alárendelnie magàt a te elvárásaidnak, hogy majd az UTÁN esetleg te is odafigyelj arra, hogy például ne cseszd már el teljesen az egész életét egy olyan nőnek, akinek egyetlen vàgya egy gyerek volt. Ő ezt első perctől elmondta.

ma 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!