Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen? Jogosan érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen? Jogosan érzem magam rosszul?

Figyelt kérdés

Keveslem azt hogy keres, régen mindig írt reggel is.. nekem azt mondta hogy van ideje utazás mellett legalább levelezni, de 2. alkalom hogy eltűnt azután mindig bocsánatot kér, hogy sajnálja.. legutóbb leírta hogy rossz a kedve és az miatt nem keresett..

bár megemlítette hogy volt barátnőnél is volt olyan hogy nem volt kedve beszélni vele…

Másnál is előfordul hogy elfelejti a párját vagy akivel ismerkedne..?

Vagy rossz kedv miatt nem keresik egymást? Találkozni ennek ellenére szeretne, egyáltalán nem értem a viselkedését.

2023. szept. 25. 22:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nem fordult elő.

Nem keres, mert nem erdekled.

Ha munka közben nem ír, az érthető, de ha nem éltek együtt és amúgy raerne beszélgetni veled online, csak nincs kedve, akkor nem ő lesz a te embered.

2023. szept. 25. 22:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Azeet erzed magad rosszul, mert szivatnak es hulyenek neznek. Ennel meg sokkal rosszabbul fogod erezni magad, ha jol bemeseled magadnak, hogy ezek a bullshitek igazak es elfogadod oket. Hiszen akkor mar te is bohocot csinalsz sajat magadbol.
2023. szept. 25. 22:26
 3/9 A kérdező kommentje:

2# azért írtam bele mert így jobban hangzik a cím…

Megkérdeztem tőle hogy helyzet? Délután négykor..

Meg sem nézte, reggel hatkor meg kaptam a jó reggelt üzenetet -.-

Megnéztem, de nem írtam vissza

Ez így nem kommunikáció, van olyan aki írjon nekem jó reggeltet

Viszont fel fog hívni, főleg ha ezt észreveszi de jelenleg ötletem sincs mit tudnék mondani

Valami tipp..?

Viszont érdekes ha találkozunk kérdez, nincs ilyen kommunikációs gond..

2023. szept. 26. 07:44
 4/9 anonim ***** válasza:
én mindig írok jó reggelt üzenet az éppen aktuális csajomnak mert biztos jól esik neki. barátod nem ilyen típus ami nem biztos hogy baj lehet máshogy fejezi ki a szerelmet.
2023. szept. 26. 07:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Szinte mindig ír mondhatni 98%-ban szokott, engem az zavar hogy tegnap kérdeztem tőle valamit (bagatell dolog, hogy mi történt eddig vele.. de akkor is egy kérdés volt) és arra nem is válaszolt.
2023. szept. 26. 07:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha 98 százalékban ír és csak most nem irt, akkor meg mit izelsz? Kamasz vagy még vagy mi van? Kérdezd meg, miért nem irt azt kész.
2023. szept. 26. 14:03
 7/9 A kérdező kommentje:
2023. szept. 26. 14:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Na akkor remelem, szakitottal
2023. szept. 26. 14:54
 9/9 anonim ***** válasza:
45%
Pont ezt irtuk. Te be vagy vonodva erzelmileg es ez elveszi a jozan eszed. Kivulrol vilagosan latszik, hogy szejjelalaz es hulyenek nez. De erdekes modon az ilyenek mindig talalnak egy tarsfuggo, nem tul okos lanyt, akit 2 szep szoval hulyere lehet venni. Ha tobb eszed lenne mar reg kidobtad volna, ehelyett meg hezitalsz es kerdeseket irsz ki. Annyira nulla emberismereted van, hogy a kovetkezo pasid is pont ilyen lesz. Egeszen addig, amig meg nem tanulod ezt a lecket.
2023. szept. 26. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!