Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jogosan érzem magam rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem magam rosszul emiatt, és nincs önbizalmam ?

Figyelt kérdés

Tudom nagyon sok ilyen kérdés van itt. Nagyon megoszlóak a vélemények, de nem tudom mit gondoljak, az önbizalmam nulla lett ez miatt. Lehet velem van tényleg már a probléma.

A páromnak volt a múltban egy lány barátja, aki tetszett neki nagyon. Ő szerette volna nekem el mondani hogy mi tetszik rajta.. stb.. jó alak, szép s egyéb más. El mondta egyszer nem nagyon érdekelt, nem foglalkoztam vele, másodszor sem tényleg meg se halottam. Aztán harmadikra egy picit tönkre tett, ereztem a szavaiban, hogy mindenképp meg szeretne velem értetni neki mennyire tetszik. Összes képet lajkolta minden közösségi oldalon, és ő nem ilyen “lajkolos típus” se barátai képeit, se a rokonaiét, de meg az enyémet se… ennyire oda meg vissza volt a csajért??

Persze mióta szóvá tettem “megbánta” nem hitte volna hogy nekem ez gondot okoz vagy hasonló. De ez számomra annyira meg alázó.

Mi lett ilyen kapcsolat vége ? Persze szakító helyzetben vagyunk miattam… nem erzem már jól magam vele. Nem tudom mit gondoljak.

Bocsi ha hosszú lett! Köszönöm ha el olvasod.

2021. nov. 13. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Nekem szánalmasak az olyanok akik mellett on van egy nő az eletben szemelyesen, es nem azzal foglalkoznak, hanem a neten az illuziokkal, retusált stb képekkel.

Hidd el, ha nem vagy már neki, akkor meg a te képeidet fogja like olni.

Barátom is képes volt olyanokra a kaocs elején, hogy a neten nyomoz utanam egésznap, hogy a képeimet kik like olták, miket mikor posztoltam, de személyesen meg alig találkozott velem.

Tobbet foalkozott a kozossegi oldalaimmal mint velem személyesen. Inkább volt a telefonban mint velem.

Es ugye mellettem is más nőket like ol (engem nem),masoknak irogat is (nagyvaloszinű),nekem nem, mi is szakitas alatt állunk így 1 év mulva.

Ha lesz majd más nője mellette is marad a tarskerin meg like olja a talonban tartott nőit stb. Ő EZ.

Komolyan nem értem a pasik miert nem a mában vannak, miert nem élik meg a párjukkal amit lehet, amig ott van mellette, beszelhet hozzá személyesen megérintheti, megd.ghatja, nem, nem ez kell nekik, hanem más nők oldalain a képek meg az illuziók.

2021. nov. 13. 10:31
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
*akik mellett ott van egy a nő
2021. nov. 13. 10:32
 3/5 Noren1989 ***** válasza:
100%
Az adekvàt vàlasz ebben a helyzetben: "Pistikém, akkor menj és basszad azt a màsik nőt!". Ajtó becsuk mögötte és szvsz.
2021. nov. 13. 10:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan elküldheted a másik nőhöz, nem vesztesz semmit.
2021. nov. 13. 13:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Norent imádom. Pistike
2021. nov. 14. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!