Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem magam rosszul emiatt, és nincs önbizalmam ?
Tudom nagyon sok ilyen kérdés van itt. Nagyon megoszlóak a vélemények, de nem tudom mit gondoljak, az önbizalmam nulla lett ez miatt. Lehet velem van tényleg már a probléma.
A páromnak volt a múltban egy lány barátja, aki tetszett neki nagyon. Ő szerette volna nekem el mondani hogy mi tetszik rajta.. stb.. jó alak, szép s egyéb más. El mondta egyszer nem nagyon érdekelt, nem foglalkoztam vele, másodszor sem tényleg meg se halottam. Aztán harmadikra egy picit tönkre tett, ereztem a szavaiban, hogy mindenképp meg szeretne velem értetni neki mennyire tetszik. Összes képet lajkolta minden közösségi oldalon, és ő nem ilyen “lajkolos típus” se barátai képeit, se a rokonaiét, de meg az enyémet se… ennyire oda meg vissza volt a csajért??
Persze mióta szóvá tettem “megbánta” nem hitte volna hogy nekem ez gondot okoz vagy hasonló. De ez számomra annyira meg alázó.
Mi lett ilyen kapcsolat vége ? Persze szakító helyzetben vagyunk miattam… nem erzem már jól magam vele. Nem tudom mit gondoljak.
Bocsi ha hosszú lett! Köszönöm ha el olvasod.
Nekem szánalmasak az olyanok akik mellett on van egy nő az eletben szemelyesen, es nem azzal foglalkoznak, hanem a neten az illuziokkal, retusált stb képekkel.
Hidd el, ha nem vagy már neki, akkor meg a te képeidet fogja like olni.
Barátom is képes volt olyanokra a kaocs elején, hogy a neten nyomoz utanam egésznap, hogy a képeimet kik like olták, miket mikor posztoltam, de személyesen meg alig találkozott velem.
Tobbet foalkozott a kozossegi oldalaimmal mint velem személyesen. Inkább volt a telefonban mint velem.
Es ugye mellettem is más nőket like ol (engem nem),masoknak irogat is (nagyvaloszinű),nekem nem, mi is szakitas alatt állunk így 1 év mulva.
Ha lesz majd más nője mellette is marad a tarskerin meg like olja a talonban tartott nőit stb. Ő EZ.
Komolyan nem értem a pasik miert nem a mában vannak, miert nem élik meg a párjukkal amit lehet, amig ott van mellette, beszelhet hozzá személyesen megérintheti, megd.ghatja, nem, nem ez kell nekik, hanem más nők oldalain a képek meg az illuziók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!