Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én érzem rosszul, vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én érzem rosszul, vagy tényleg vonzódunk egymáshoz?

Figyelt kérdés

Van egy férfi a munkahelyemen. Kb 2 hónapja dolgozom a cégnél, ő a főnök fia, más részlegen van, ezért még kb. 2 szót váltottunk csak, a "Jó reggelt!"-en kívül.

Az első pár napban észre sem vettem. Csak jött-ment, nem igazán figyeltem rá. Amikor észre vettem, megjegyeztem magamnak, milyen jó pasi, de túl jól néz ki hozzám, ezért fantáziának sem engedem meg magamnak.

Egyszer csak elkezdtem észre venni azt, hogy néz. És akárhányszor a közelben van, keresi velem a szemkontaktust. De több jel is van amire gyanakszom, de nem tudom hogy csak én képzelem-e be vagy sem.

Pozitívabb jelek:

- folyton keresi a szemkontaktust

- felemeli hangját a közelemben

- az a 2 szó amit beszéltünk, annyi volt hogy megkérdezett tőlem valami szakmait apróságot, amit valószínűleg ő már tudott

- ha távolabb áll, a teste nyitott és a lábával együtt felém mutat

- azt vettem észre, a közelemben többet mosolyog

A "zavaró" jelek:

- nem keresi különösebben az én társaságom, nem próbál szóba elegyedni azóta

- volt 1-2 hét amikor nem kereste a szemkontaktust sem, aztán megint

- nem úgy tűnik, mintha próbálna mindig ott lenni, ahol én

De nemrég például együtt voltunk (másokkal) kint a dohányzóban, akkor amikor nevetett elsőre rám sandított.

Másodszorra pedig (nagyon gáz volt :')) egymás mellé keveredtünk, úgy hogy 1 ember volt köztünk. Ő befordult szembe velem. Én ugyan ezt tettem, mire ő vissza tért eredeti helyzetére, de olyan vörös lett a feje mint a paprika. Pedig kb 2 méterről beszélünk. Aztán utólag amikor kimentem, most mellette álltam, elkezdett hebegni-habogni, de utána teljesen hátat fordított nekem amint elkezdett egy másik kollégájával beszléni. Szóval én ezt nem értem. Annyi jel van, de még mindig nem akarom vagy tudom elhinni. Mert tényleg jó pali és én meg nem vagyok a világ szépe.

Segítsetek, ez most tényleg valami féle vonzalom részéről?

2023. jún. 10. 14:18
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
63%
Egopolír vagy neki, az a meglàtàsom.
2023. jún. 10. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha érdekelnéd, kezdeményezne. Ez semmi, az ég óvjon attól, aki így "udvarol".
2023. jún. 10. 14:36
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Saját magadat lovalod bele egy olyan dologban aminem csak kártékony számodra, hanem még a jellemedet is lefogja húzni a béka sejhaja alá. Sosem kezdünk munkahelyen senkivel.Soha. Ha a legnagyszerűbb pasi is lenne a világon, akkor sem. Lépjen ki, kezdjen máshol, és majd utána elgondolkodhatsz, hogy egyáltalán gondolkodsz rajta. Felejtsd el ezt a tagot.
2023. jún. 10. 14:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Beírtad a googlebe, hogy "jelek, hogy tetszem neki" és felsorolás itt ezeket. De ettől még nem erdekled komolyabban, max +b.szna
2023. jún. 10. 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Csak azert erdekel mert a fonok fia.. penzes csalad tagja akarsz lenni, vagyakozol arra hogy kitunj a tobbi ember kozul, ez nem szerelem.
2023. jún. 10. 16:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarna tőled vmit , már hozzád szólt volna.
2023. jún. 10. 16:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor én érzem rosszul, akkor megnyugodtam. Köszönöm a válaszokat! Amúgy igen, googlben néztem, de ezeket már előtte is tudtam, ezek nem hülyeségek hanem pszichológia. Olyan dolgok amiket az ember tudat alatt csinál és általában nem tud befolyásolni :)
2023. jún. 10. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!