Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek egy fiúhoz barátilag, ha esetlegesen vonzódunk egymáshoz?
Mint pár nem passzoltunk egymáshoz. Mások voltak az igényeink, elvárásaink. Ő ilyen ragaszkodós típus, mindent a barátnőjével együtt szeret csinálni, én meg szabadabb vagyok, nem szeretem ha állandóan egymás nyakán lógunk a pasimmal.
Miért adhat keveset egy lány, mint barát? Ezzel nem értek egyet. Egészen más baráti kapcsolat tud kialakulni fiú-fiú és lány-fiú között. Én úgy vettem észre, hogy az utóbbi felállás sokkal bensőségesebb. Persze csak lelki értelemben. Nekem vannak fiú barátaim és sokat jelentünk egymásnak. És a környezetemben többen vannak, akiknek a legjobb barátja egy ellenkező nemű.
Nekem is van lány barátom, kettő.
De ők alapból a barátként indultak, mert amikor megismerkedtünk volt párjuk, és a közös érdeklődés miatt lettünk barátok. Amikor viszont párkapcsolat helyett lesz barátság az nálatok nőknél úgy néz ki, hogy párkapcsolatra nem kell, de megtartjátok, mert még hasznos lehet az illető. Jó lesz a srác például lelki szemetesládának, meg mondjuk beadandó író gépnek, stb. Amikor viszont neki van szüksége rátok, akkor sz@rtok a fejére. Hiszen ő a férfi, oldja meg a problémáit, meg a tiéteket is.
De megpróbáltuk és nem működött. Nem jártunk még, csak randizgattunk, de ennyi alapján is kiderült, hogy hiába van vonzalom, azon kívül nem passzolunk egymáshoz. Eleinte nekem is fura volt ez a helyzet.
Amúgy már hívtam, hogy üljünk be valahova kávézni és beszélgessünk, de arra csak annyit mondott, hogy persze majd, valamikor sort kerítünk rá. Szóval nem izgatta fel a dolog és nem találkoztunk, én meg nem mertem nagyon mondogatni, nehogy erőszakosnak tűnjek. Arra is gondoltam, hogy áthívom filmezni, de félek, hogy azt meg túl romantikus programnak tartaná. Nincs valami mást ötletetek?
Amúgy lehet azért nem akar találkozni, mert vonzódunk egymáshoz és úgy gondolja így úgysem lehetünk barátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!