Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan közeledjek egy fiúhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek egy fiúhoz barátilag, ha esetlegesen vonzódunk egymáshoz?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy barátkoztam egy fiúval még korábban, aztán tönkretettük a dolgot néhány félresikerült randival. Én nagyon megkedveltem közben őt és tényleg szeretnék a barátja lenni. Hogyan közeledjek felé úgy, hogy ne gondolja azt, valami többet szeretnék? Közben lehet, hogy még mindig vonzódunk egymáshoz, hiszen ezért kezdtünk el randizni. De, hogy nem jött össze sztem sokat jelent és most már talán lehetnénk csak barátok. Mit gondoltok? Tudtok tanácsot adni? Komolyan nagyon szeretném, ha lenne köztünk legalább valami haveri kapcsolat. Értékes és jó embernek tartom. Amúgy mindketten huszonévesek vagyunk.

2013. nov. 18. 19:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen 100%, hogy azért nem akar veled találkozni. Tudod nekem is van olyan lány ismerősöm, akivel vonzódtunk egymáshoz, sokat randiztunk, beleszerettem, de aztán nem kellettem neki és mint utólag kiderült még át is b*szott, hazudott. De persze jött a "barátság megmarad" szöveggel és úgy csinál, mintha minden rendben lenne. Hát rohadtul nincs minden rendben és nincs kedvem vele találkozni, pedig hívott programra. És tudod mi a legszomorúbb? Amikor megismertem sosem gondoltam volna, hogy ilyen negatívan fogok iránta érezni később. A mi esetünkben pl. mégis mire építhetnénk a barátságot? Hazugságra? És hogyan álljunk oda egymás elé újra "barátság" címe alatt? Szerintem sehogy... Az iránta érzett bizalmam már elveszett sajnos.
2013. nov. 20. 21:56
 12/12 anonim ***** válasza:

11-es vagyok. Még annyit hozzáfűznék, hogy nem utálom őt, csak rossz érzés, hogy hazudott nekem, becsapott, miközben én tényleg komolyan vettem őt és fontos volt nekem.

Nem azt mondom, hogy semmit sem lehet helyrehozni, mert ez nem igaz. Lehetséges javítani a dolgokon és változtatni a helyzeten. De ehhez tényleg őszintének kellene lennie velem és fel kellene építenie újra a bizalmat. Bizalom nélkül semmilyen emberi kapcsolat sem működik, egy barátság sem.

2013. nov. 22. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!