Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan közeledjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan közeledjek felé úgy, hogy ne ijesszem el és még esetlegesen a végén úgy tűnjön a dolog, hogy ő csábított el?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy srác az egyetemről, egy karra járunk, viszont fiatalabb nálam két évvel, így kb. hetente 1-2x találkozunk csak össze vmelyik közös óránkon. Hogyan deríthetném ki, hogy tetszem-e neki? Már volt alkalmunk beszélgetni párszor, kedves volt velem és már fb-on is bejelölt... de nem tudom eldönteni, hogy mennyire lehetek neki szimpatikus, merne-e kezdeményezni úgy, hogy tudja 2 évvel idősebb vagyok nála.. Egyik közös barátunkkal beszélgettem, aki rákérdezett nála, hogy ismerkedünk? Erre az volt a válasza, hogy ilyesmi, de most nincs ideje csajozásra, de amúgy már jó lenne nagyon egy barátnő... Mi a véleményetek? Ő 21/F, én 23/L

#közeledés #ne ijesszem el #csábított
2012. okt. 18. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne járj úgy, mint én, hogy elszalasztod a lehetőséget. Dobd el a félelmeidet és a büszkeségedet és hívd el egy randira. Nem veszítesz semmit. De, ha meg sem próbálod, akkor hiába sóvárogsz utána.
2012. okt. 18. 16:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Semmiképp se szeretném elszalasztani, mert még sosem tetszett így egy fiú sem... Talán kivárok még egy-két hetet, és ha addig lesz semmi változás, akkor majd teszek én egy lépést felé. Köszönöm a biztatást! :)
2012. okt. 18. 17:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha te kezdeményezel,minek az illúzió,hogy ő csábított el? Nők..

És kezdeményezz nyugodtan,nem szégyen az.Sok sikert.

2012. nov. 1. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!