Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Borzasztóan vonzódunk egymásho...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borzasztóan vonzódunk egymáshoz de szerelem nincs???

Figyelt kérdés
Mitől alakul ki a szerelem?
2020. szept. 27. 22:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szexuális vonzalom+szellemi, lelki összhang=szerelem.

Ezek szerint nálatok csak a vonzalom van meg.

2020. szept. 27. 23:40
 2/3 anonim ***** válasza:
77%
Közös programok, nagy beszélgetések, de azért fontos a kémia is.
2020. szept. 28. 07:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Jártam már így, még az első kapcsolatomban, amikor tapasztalatlan voltam. Én is arra jutottam, mint az első válaszoló. Hiába a nagy hormonzsongás, vonzalom, ha azon kívül nem vagyunk egy hullámhosszon. Pedig szinte mindenben az ideálom volt és komolyat keresett ő is.

Ezért gondolom néha, hogy jobb, ha barátság/ismeretség előzi meg a járást, mert ott kiderül jobban a lelki tényező. Csak én ilyen vagyok, hogy a külső és a kisugárzás hamarabb "lecsap" és kiépíti a vonzalmat (ha van rá esély), mint hogy igazán megismerném. Ezért kell rendesen kihasználni a randi időszakot a másik megismerése, - és ami nehezen megy: - tartani kicsit a testi távolságot és teret hagyni a szellemi/lelki résznek. Persze ez csak elméletben megy :D

De ahogy a második írja, sok közös nem szexuális programmal, tartalmas beszélgetésekkel. Ami megfigyelésem szerint még jó jel, az a humor. Ha értitek és értékelitek egymásét, illetve meg tudtok nyílni annyira, hogy önmagatokat adjátok benne, akkor sínen van az összhang.

2020. szept. 28. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!